Vrouw maakt elke dag lunch voor haar man: ze krijgt harde kritiek

Janine image
door Janine

08 Juli 2023

Vrouw maakt elke dag lunch voor haar man: ze krijgt harde kritiek
Advertisement

Als je verliefd bent, heb je vaak de neiging om romantische gebaren te maken, aandacht te geven en je partner een beetje te "verwennen": er zijn er die bloemen kopen, of een reis cadeau doen, er zijn er die een etentje organiseren en er zijn er die liever koken voor hun geliefde. In feite is de keuken de perfecte plek om je liefde voor je zielsverwant te uiten, omdat je vaak trots bent dat je je wederhelft gelukkig hebt gemaakt door zijn of haar favoriete gerecht te bereiden.

De jonge vrouwelijke hoofdpersoon van ons verhaal begreep dit heel goed en besloot haar uiterste best te doen om haar man tijdens de lunchpauzes gelukkig te maken. Haar keuze zorgde echter voor verdeeldheid in de publieke opinie. Maar laten we bij het begin beginnen.

via Tyla

Advertisement

Liza Stian is een 25-jarige vrouw die beroemd is geworden vanwege de complexe en fantasierijke maaltijden die ze elke dag voor haar man bereidt: het kost haar meer dan een uur om de lunch in te pakken, inclusief het zelf bakken van brood, gebruik van vormpjes en het snijden van salami in de vorm van een hart.

Dankzij haar talent in de keuken en haar creativiteit bedenkt Liza elke dag thematische lunches, waarbij ze leuke figuurtjes maakt zoals uit tekenfilms of personages, bijvoorbeeld bao broodjes in de vorm van een teddybeer.

Haar vaardigheid in het maken van brood, het koken van voedsel tot in de perfectie en het snijden van ingrediënten in de perfecte kleine vierkanten en cirkels voor zijn lunchbox is verbluffend.

Advertisement

De reacties op Liza's inspanningen zijn gemengd: terwijl sommigen haar inzet toejuichen, verwerpen anderen de "traditionele" benadering en beschuldigen haar ervan dat ze haar man te veel heeft verwend met kinderlijke maaltijden: "Maar is hij vijf jaar oud?", zei een vrouw over een video waarin Liza zijn Hello Kitty's lunch liet zien met rijstballetjes, vlees in de vorm van een teddybeer en mini Oreo's.

Anderen vragen zich af waarom haar man niet kan koken en afhankelijk is van de maaltijden die zij bereidt. Weer anderen spreken echter waardering uit voor Liza's creativiteit en toewijding: "Het is leuk om te zien dat je zo goed kookt voor je man", merkte een vrouw op. Wat denk jij ervan?

Advertisement