Moeder van 5 kinderen werkt 10 uur per dag: haar man laat het huis in deze omstandigheden achter

Janine image
door Janine

05 Juli 2023

Moeder van 5 kinderen werkt 10 uur per dag: haar man laat het huis in deze omstandigheden achter
Advertisement

In een relatie is het van het grootste belang dat beide partners op een evenwichtige manier bijdragen aan het huishouden en de zorg voor de kinderen. Deze balans verdeelt niet alleen de verantwoordelijkheden, maar creëert ook een gezonde en harmonieuze omgeving binnen het gezin. Wanneer beide partners zich inzetten om de lasten te delen, ontstaan ​​er sterkere banden en meer wederzijds begrip.

Geen van tweeën zou overbelast moeten worden met huishoudelijke taken of ouderlijke verantwoordelijkheden, omdat dit kan leiden tot wrok en spanning in de relatie. Dit is helaas precies wat er gebeurde met de hoofdpersoon van ons verhaal.

via Upworthy

Advertisement
@5kids5catssomedogstoo

@5kids5catssomedogstoo

Lynalice Bandy is een moeder van vijf kinderen die een time-lapse video op internet heeft gedeeld waarin ze laat zien hoe moeilijk het is om met haar man samen te leven. In de versnelde video is te zien dat de man voortdurend het schoonmaken van vloeren, banken en meubels verwaarloost, waarbij hij overal in huis voorwerpen en afval achterlaat. Ondanks dat ze zes dagen per week van huis is, met diensten van tien uur per dag, heeft Lynalice te maken met de huishoudelijke ramp.

Vastbesloten om iets te doen, richtte ze haar smartphone op de ruimtes in huis en begon ze schoon te maken om de rommel op te ruimen. In het bijschrift van de video schrijft Lynalice: "Ik werk zes dagen per week, tien uur per dag, met slechts één vrije dag waarop ik ziek was. Ik wou dat ik niet de enige was die hier schoonmaakt, maar zoals jullie kunnen zien… deze kamers worden verwaarloosd als ik niet thuis ben."

Advertisement
@5kids5catssomedogstoo

@5kids5catssomedogstoo

Lynalice was de situatie beu en nam een ​​radicale stap en besloot van haar slordige echtgenoot te scheiden, omdat ze beweerde dat hij niet in staat was om de gezinsverantwoordelijkheden te delen.

Nu woont ze ergens anders, maar keert ze vaak terug naar het huis van haar ex om het grondig schoon te maken als de kinderen bij hun vader zijn, om ervoor te zorgen dat zijn kinderen altijd in een schone en gezellige omgeving wonen.

De reacties op sociale media ter ondersteuning van haar keuze waren talrijk en positief, wat de waardering aantoont voor haar moedige beslissing en voor het harde werk dat ze doet om een ​​beter huis en leven voor haar kinderen te verzekeren. Wat denk jij ervan?

Advertisement