Onbeleefde klanten maken serveerster aan het huilen: de restaurantmanager besluit de keuken eerder te sluiten - BekijkDezeVideo.nl
x
Onbeleefde klanten maken serveerster…
Deze twee mannen waren tegelijkertijd getrouwd met dezelfde vrouw zonder het te weten: nu zijn ze goede vrienden Opa verkoopt zijn huis en wordt dakloos om de studies van zijn kleindochter te betalen: hij wordt beloond met duizenden donaties

Onbeleefde klanten maken serveerster aan het huilen: de restaurantmanager besluit de keuken eerder te sluiten

03 Augustus 2022 • Door Janine
1.466
Advertisement

Iedereen verdient respect, ongeacht het beroep of de uitgeoefende rol: discriminatie, pesten en andere ongepaste houdingen moeten altijd worden bestreden, zowel buiten als op de werkvloer. De manager van een restaurant in Charlevoix, in Michigan (VS) heeft laten zien dat ze om haar werknemers geeft en hen beschermt tegen de opmerkingen en het onfatsoenlijke gedrag van sommige klanten. Zoals elk jaar wordt er in de stad een belangrijk cultureel evenement gehouden, het "Venetiaanse Festival", dat veel toeristen trekt en een echte trekpleister is voor de East Park Tavern, de plek die wordt gerund door Larah Moore. Ondanks de onmiskenbare verdienste in die 8 dagen van het festival, besloot de manager de keuken te sluiten toen ze haar werknemer in tranen aantrof, slecht behandeld door een klant.


I've worked in downtown Charlevoix most of my adult life during Venetian. It's usually great, busy, but fun and...

Pubblicato da Larah Moore su Domenica 24 luglio 2022

Nadat een medewerkster van de East Park Tavern door enkele klanten slecht was behandeld, besloot Larah Moore, de manager van het restaurant, een luide en duidelijke boodschap te sturen naar iedereen die denkt dat ze haar personeel niet hoeven te respecteren. Voor de officiële sluitingstijd hing Larah een bord op met de tekst: "Vanwege de slechte behandeling van onze obers, informeren wij u dat de keuken gesloten is". Moe van de herhaalde episodes die zich de afgelopen dagen in het restaurant voordeden, sprak Larah met haar personeel en besloot over te gaan tot de vervroegde sluiting van de keuken, ondanks het feit dat het restaurant vol zat. Aan de andere kant is het niet normaal om je medewerkster in tranen aan te treffen.

"Ik ben zo ongelooflijk teleurgesteld en in verlegenheid gebracht door de festivalbezoekers die we dit jaar hebben. Mijn personeel incasseert de hele week grappen. Gisteravond was de druppel die de emmer deed overlopen. Te veel onbeschofte opmerkingen. Te veel arrogante mensen die zich gedragen alsof ze geld naar ons kunnen gooien en krijgen wat ze willen. Te veel arrogante idioten”, zei Larah op haar sociale pagina's.

"Niemand kan mijn personeel behandelen alsof het afval is," vervolgde Larah, "Het zijn de helderste sterren in mijn leven, en ik hou heel veel van de weinige van hen die ik het geluk heb te hebben. Als je te veel van je obers eist, zullen ze je gaan afwijzen. We zijn hier om lekker eten en drinken te garanderen, en om mensen te laten ontspannen. We zijn hier niet om slecht behandeld te worden. We tolereren het niet meer."

Larah's post was zeer succesvol, vooral omdat verschillende andere werknemers getuigden dat ze hetzelfde soort ongemak ervoeren. Gebrek aan respect kan nooit worden getolereerd en moet worden bestreden met beleefdheid en opvoeding.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt