Vader van 9 kinderen met financiële problemen geeft zijn laatste £200 uit aan gereedschap: nu verdient hij 14 miljoen per jaar

Janine

03 Augustus 2022

Vader van 9 kinderen met financiële problemen geeft zijn laatste £200 uit aan gereedschap: nu verdient hij 14 miljoen per jaar
Advertisement

Zonder een klein beetje risico is het moeilijk om het succes te bereiken waar ieder van ons zo naar streeft. Elk van onze keuzes heeft natuurlijk consequenties, en het resultaat is niet altijd te voorspellen: hier komt de risicofactor om de hoek kijken, die het mogelijk zou kunnen maken om de situatie om te keren. Rob Stone, een vader die in 2014 niet genoeg geld had om al zijn 9 kinderen te voeden, weet dit maar al te goed. In een staat van ernstige financiële crisis nam de man een risico: hij gaf de laatste 200 pond die er nog over was op de rekening om wat gereedschap te kopen en stortte zich halsoverkop in de bouwsector. Jaren later kunnen we wel zeggen dat Rob de beste keuze heeft gemaakt, aangezien zijn merk wordt beschouwd als een van de grootste in de sector in het Verenigd Koninkrijk.

via Instagram / Instaloft

Advertisement

Rob Stone is erin geslaagd om van zijn laatste £200 een business te creëren waarmee hij jaarlijks ongeveer £14 miljoen verdient. Iets wat oorspronkelijk helemaal niet zo vanzelfsprekend was dat het van de grond kon komen. Het begon allemaal in 2014, toen Rob niet eens genoeg geld had om zijn negen kinderen te voeden; op een dag zag de man een interessante online advertentie die de mogelijkheid bood om een ​​franchise te openen voor zoldertrappen. Rob kon zich echter geen franchise veroorloven, maar hij besloot toch een riskante stap te maken en zijn laatste spaargeld te gebruiken om wat gereedschap te kopen waarmee hij zijn bedrijf zou kunnen starten. Vandaag is Rob de bedenker van Instaloft, een zeer belangrijk merk in het Verenigd Koninkrijk dat actief is op het gebied van loftbouw.

Zijn gelukkige verhaal heeft hem de nominatie en de prijs van "Ondernemer van het Jaar" opgeleverd bij de UK Business Awards in 2022. Zijn Instaloft heeft momenteel 140 werknemers in verschillende Britse steden en zou binnenkort een jaaromzet van 30 miljoen pond kunnen bereiken.

"Instaloft is op een zeer bescheiden manier ontstaan, in een moeilijke tijd in mijn leven en ik heb heel hard gewerkt om dit bedrijf op te bouwen, dus het is echt ongelooflijk om deze erkenning te krijgen na een aantal moeilijke jaren", zei Rob, die, terecht, zeer trots op zijn werk en zijn keuzes is. Risico nemen betekent dat je je bewust bent van de gevolgen, positief of negatief, die kunnen voortvloeien uit je acties... en erin geloven. Rob deed het en vandaag lijken zijn financiële problemen een verre herinnering.

Advertisement