x
Lerares deelt een foto in bikini op…
Schoonmoeder biedt haar schoondochter $10.000 om haar zoon te verlaten: ze accepteert het geld maar ze trouwen toch Vader van 9 kinderen met financiële problemen geeft zijn laatste £200 uit aan gereedschap: nu verdient hij 14 miljoen per jaar

Lerares deelt een foto in bikini op sociale media: de ouders van haar leerlingen willen dat ze wordt ontslagen

04 Augustus 2022 • Door Janine
3.368
Advertisement

Wanneer bepaalde taken worden uitgevoerd, is het altijd goed om op te letten en een bepaalde etiquette te respecteren om kritiek en misschien officiële berispingen van de werkgever te voorkomen. Tot zover zijn we het allemaal eens. Als de oordelen echter het resultaat waren van een meningsverschil over hoe je je privé kleedt, hoe je je gedraagt ​​als je niet aan het werk bent en de levensstijl die je kiest, zou dat dan juist zijn of niet?

Zoiets is de vrouw overkomen waar we je over willen vertellen. Een lerares die het onderwerp is geweest van felle kritiek voor de foto's die op haar Facebook-profiel zijn geplaatst. Laten we er samen achter komen waar die vijandigheid van zoveel ouders jegens haar is ontstaan.


Arely, zo heet ze, werkt als lerares op een Mexicaanse school. De 25-jarige is op internet bekend geworden door de kritiek die ze kreeg van enkele ouders van haar leerlingen. Deze zouden hebben geklaagd en het ontslag van de vrouw hebben gevraagd vanwege de foto's die ze zelf op haar sociale profielen had geplaatst. Volgens een moeder zou ze er achter zijn gekomen door het profiel van de lerares te bezoeken en zou ze onmiddellijk de school hebben geïnformeerd.

Het probleem is volgens de ouders dat de vrouw zich in te krappe kleding op het web zou vertonen en dit zou een vorm van gebrek aan respect voor het uitgeoefende beroep zijn. De foto's tonen Arely bij het zwembad in badkleding. De vrouw draagt ​​ook een rok, maar dat zou niet voldoende zijn om acceptabel te zijn en zou hoe dan ook te bloot voor hen zijn.

 

Ter verdediging zweeg de lerares niet, maar benadrukte hoezeer dit niet toelaatbaar was, aangezien ze op dat moment op vakantie was, ze vrij was om zich te kleden zoals ze wilde en gemakkelijk kon besluiten een foto van haar in badkleding te plaatsen. Toen de ouders van de kinderen om haar ontslag vroegen, benadrukte de 25-jarige: "Ik kwam nooit op mijn werk in korte broek of rok. Ik draag altijd een lange broek en een shirt, dit allemaal bedekt met mijn dienstschort.”

 

Advertisement

Deze persoon is zo bekritiseerd, ze hebben met de vinger naar haar gewezen en beweerd dat ze ongepast was, maar is het juist dat een vrouw, een werkneemster, een lerares, zichzelf moet rechtvaardigen voor wat ze doet buiten werkuren? Ben je vrij om te beslissen wat je aantrekt als je dat niet in de klas doet? En is het juist dat ze zich gerechtigd voelt om een ​​foto van zichzelf te delen op sociale media, wetende dat geen van haar leerlingen die ooit zal zien?

Tags: SchoolVrouwen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt