Ze kiest de trouwjurk van haar moeder voor haar bruiloft, maar het bruidsmeisje laat er wijn over vallen

Janine

12 November 2022

Ze kiest de trouwjurk van haar moeder voor haar bruiloft, maar het bruidsmeisje laat er wijn over vallen
Advertisement

De trouwdag is een zeer belangrijke gebeurtenis in iemands leven en onder de vele details waar bruiden zich zorgen over maken bij het plannen van hun bruiloft, staat de jurk vaak bovenaan de lijst. Het is niet eenvoudig om de perfecte jurk voor de ceremonie te vinden, maar wanneer je een "familie"-jurk kunt dragen, wordt dat kledingstuk heel uniek, dus het is noodzakelijk om de grootste voorzichtigheid te gebruiken. Voor een bruid die onlangs haar bruiloft had, begreep helaas niet iedereen het belang van zo'n kledingstuk. De jonge vrouw had er in feite voor gekozen om te trouwen in de trouwjurk van haar moeder, die een paar jaar geleden was overleden.

via Reddit

Advertisement

Pexels - Not The Actual Photo

"Ik ben 27 jaar en ben een maand geleden getrouwd. Mijn jurk was een lange, kanten jurk die mijn moeder droeg op haar bruiloft. Ze stierf ongeveer 2 jaar geleden", zei de jonge vrouw. Omdat de jurk erg belangrijk voor haar was, had ze bedacht hoe ze het kon beschermen tegen eventuele schade. Ze zou het alleen tijdens de ceremonie dragen en voor de receptie overstappen op een meer casual jurk. Terwijl ze de jurk aan had, at of dronk ze niets anders dan water en bleef ze altijd binnen.

"Ik verzeker jullie dat ik normaal gesproken niet zo netjes ben, maar dit was de jurk van mijn moeder en de gedachte dat het beschadigd zou kunnen raken, brak mijn hart. Maar ik wist ook dat ik het wilde dragen toen ik ging trouwen zodat ze toch een beetje bij me zou zijn. Ze hield van deze jurk en droomde er altijd van dat ik hem zou dragen”, legde ze uit. Natuurlijk waren de bruidsmeisjes zich ook bewust van de zorgen van de bruid.

Dus liet ze de jurk hangen in een kamer in de structuur die was gekozen als locatie voor de bruiloft. Op haar trouwdag liet de bruid de bruidsmeisjes die kamer binnen voordat ze zich bij hen voegde om zich klaar te maken. Ondertussen openden de meisjes een fles wijn om het te vieren, toen Anna, een van hen, gevaarlijk dicht bij de trouwjurk kwam om het beter te kunnen zien. Helaas viel het glas wijn van de jonge vrouw uit haar hand en morste het op haar kostbare trouwjurk.

Pexels - Not The Actual Photo

"Toen ik naar boven ging, vertelden ze me wat er was gebeurd en ik begon te huilen. Mijn bruidsmeisje belde verschillende professionele schoonmakers en ze zeiden dat er geen manier was om de jurk voor de bruiloft te wassen. Ze vertelden ons hoe we de jurk konden redden totdat we het naar hen konden brengen, dus mijn bruidsmeisje begon dat te doen”, zei de bruid.

"Na dat telefoontje werd ik echt boos. Ik vroeg Anna wat ze in hemelsnaam aan het doen was toen ze rode wijn zo dicht bij mijn jurk hield terwijl ze wist hoe voorzichtig ik was. Ze wuifde het weg door te zeggen dat het geen probleem was omdat ik de jurk ging dragen, dus het zou ook op die manier kunnen beschadigen. Ik kon niet geloven dat ze dat zei. Ik heb haar uit de ceremonie verwijderd en sindsdien hebben we niets meer van elkaar gehoord. Ik trouwde in de jurk die ik van plan was te dragen voor de receptie en het brak mijn hart omdat ik de jurk van mijn moeder niet droeg. Na de bruiloft zeiden mijn bruidsmeisjes dat ik had overdreven omdat Anna was weggestuurd nadat ze een onbedoelde fout had gemaakt”, concludeerde ze en vroeg het web of ze het echt bij het verkeerde eind had. Wat vind jij?

Advertisement