x
Hij draagt ​​een roze bikini om…
Een 9-jarig meisje gaat al naar de universiteit om medicijnen te studeren: Jongen vindt portemonnee met 4.000 euro erin: hij geeft het terug en krijgt een flinke beloning

Hij draagt ​​een roze bikini om het werk van zijn moeder te promoten: "ze heeft altijd veel voor ons gedaan en ik moest haar wel helpen"

13 Augustus 2022 • Door Janine
2.419
Advertisement

Meestal horen we zeggen: wat zou je niet doen voor je kinderen. In dit geval gebeurde het tegenovergestelde: wat een zoon niet voor zijn moeder deed. We zijn gewend aan belangrijke gebaren, offers, opofferingen van moeders en vaders voor het welzijn van hun kinderen, maar indien mogelijk kan ook een jongen of een meisje iets moois en oprechts doen om hen te bedanken voor alle ontvangen liefde.

En dit is wat Thiago Pantaleão deed om dank je wel te zeggen tegen een fantastische moeder, de zijne, die, ondanks de moeilijkheden van het leven, hem nooit iets tekort deed. Laten we samen zijn gebaar ontdekken.

via: Nenroll

Thiago is een beroemde Braziliaanse zanger en influencer die niet alleen over zich heeft doen praten vanwege de inhoud die hij altijd op sociale media publiceert, maar ook vanwege een heel mooi cadeau aan zijn moeder Bianca. De vrouw, moeder en werkster, had altijd al een droom gehad: haar eigen lijn gebreide bikini's lanceren. Iets waar ze zich meer dan eens voor heeft ingezet, maar wat ze opzij moest zetten om het gezin te onderhouden en de kinderen te begeleiden in hun opvoeding, door te gaan werken als schoonmaakster.

Toen de kinderen eenmaal volwassen waren en zonder hulp van hun moeder in hun eigen onderhoud konden voorzien, besloot deze de la waarin ze haar droom al te lang had verstopt weer open te doen en hem weer in handen te nemen om het tot bloei te laten komen. Zo begon de creatie van bikini's opnieuw, maar de verkoop kwam niet van de grond. Een nieuw obstakel die haar ertoe bracht om het op te geven, maar gelukkig kwam haar zoon tussenbeide en veranderde de situatie.

Thiago bedacht in feite een oplossing om moeder Bianca te helpen en vond die. De jongen maakte gebruik van zijn sociale kanalen en zijn bekendheid om reclame te maken voor het werk van de vrouw. Hoe deed hij dat? Als je denkt dat hij er alleen over sprak, heb je het mis. Deze zoon trok de bikini aan, nam wat foto's en plaatste ze.

Een gebaar dat veel gebruikers heeft ontroerd, terwijl anderen zich hebben overgegeven aan kritiek en opmerkingen, zelfs met slechte smaak. Woorden waarop Thiago reageerde en de onbeschofte mensen op hun plaats zette.

"Te veel jaren heb ik haar hard zien werken, schoonmaken en zichzelf opofferen voor ons - zei de influencer - Het was tijd om ‘genoeg’ te zeggen. Ik zag haar haar bikini’s maken en ik besloot haar te helpen. Ik droeg ze en maakte er reclame voor. Ik vertelde mensen dat een merkbikini $400 kost, terwijl die van mijn moeder maar $40 kost. "Een leuke en lieve manier om Bianca's kleine bedrijf van de grond te krijgen.

Complimenten voor deze zoon voor het mooie gebaar dat hij naar zijn moeder maakte en veel geluk voor haar: dat ze haar grote droom nog lang mag voortzetten.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt