x
Ze is verslaafd aan cosmetische ingrepen…
Ze wordt verpleegster en wordt aangenomen in dezelfde instelling waar ze 10 jaar heeft schoongemaakt

Ze is verslaafd aan cosmetische ingrepen voor de lippen: "Ze geven me meer zelfvertrouwen"

13 Augustus 2022 • Door Janine
1.269
Advertisement

In het tijdperk van sociale media is het normaal om aantrekkelijk te willen zijn, dus je gebruikt filters voor foto's of neemt je toevlucht tot wat kleine esthetische ingrepen om er altijd goed uit te zien. Zo is het al enkele jaren in de mode om de filler te gebruiken: dit zijn injecties met zeer fijne naaldjes om de lippen voller en verleidelijker te maken.

Een jonge vrouw was zo gefascineerd door het resultaat op haar gezicht dat ze meer dan 1.200 euro uitgaf om ze zo te houden.

via: DailyMail

Chanel Challacombe, 22 jaar, uit Kent, in Engeland, begon met deze procedure sinds ze 20 was en raakte eraan verslaafd vanaf de allereerste injectie. Nu laat de studente psychologie drie keer per jaar haar lippen bijwerken. Ze zei dat ze maar liefst €350 betaalt voor een enkele sessie, meer dan sommige mensen voor hun huur betalen.

Ze zei echter ook dat ze zich geen zorgen maakt over geld, omdat een 50-jarige, welgestelde bewonderaar er geen problemen mee heeft om de schoonheidsbehandelingen voor haar te betalen. Chanel zei dat ze altijd een laag zelfbeeld had, vooral nadat ze op school werd lastiggevallen door enkele pestkoppen, maar het retoucheren van de lippen gaf haar wat zelfvertrouwen terug.

Talloze gebruikers op sociale media hebben haar echter fel bekritiseerd vanwege haar uiterlijk en het geïnvesteerde geld, maar de jonge vrouw heeft verklaard dat ze de afhankelijkheid van het oordeel van anderen heeft overwonnen en haar huidige uiterlijk wil behouden. Haar familie is er ook tegen, maar dat kan haar niets schelen.

Ze beweert dat ze haar toevlucht tot behandelingen heeft genomen als verdedigingsmethode. Haar vriend was het daar niet mee eens en toen ze begon, gingen ze uit elkaar. Na de scheiding begon ze haar lippen steeds voller te maken en raakte eraan verslaafd. In Engeland zijn er mensen die een regel voorstellen die de toegang tot fillers alleen op recept beperkt, maar Chanel is het niet eens met deze keuze: "Zo'n verbod zou ervoor zorgen dat meer mensen zich tot de illegale markt begeven”, legde ze uit.

De jonge vrouw is zich bewust van haar verslaving en raadt andere meisjes dan ook niet aan om een ​​dergelijke procedure te ondergaan: "Als je het krijgt, voelt het veel beter, maar als het verdwijnt, voelt het veel slechter", vertrouwde ze toe.

Wat vind je van haar keuze?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt