x
Jarenlang was ze in hetzelfde gebouw…
Jonge vrouw met overgewicht besluit meer dan 60 kg af te vallen om een ​​mooie jurk te dragen naar het schoolbal

Jarenlang was ze in hetzelfde gebouw aan het schoonmaken, toen verloor ze haar huis en haar baan: de bewoners huren een huis voor haar

30 Augustus 2022 • Door Janine
18.878
Advertisement

In het leven ontmoet je soms geweldige mensen die alles zouden doen om mensen in moeilijkheden te helpen. Mensen met een groot hart die besluiten niet onverschillig te blijven voor de problemen van anderen, maar liever een handje helpen. Precies wat er gebeurde in het verhaal dat we je willen vertellen. In dit geval was het een groep mannen en vrouwen die besloten iets speciaals te doen voor een vriendelijke vrouw.

Rosa, een harde werker die er altijd alles aan heeft gedaan om vooruit te komen in het leven: ze werkte, ze bracht veel offers, maar, zoals velen, was ze niet in staat om de moeilijkheden van de pandemie het hoofd te bieden en verloor ze haar baan. Hier kwamen de bewoners van het gebouw waar ze de schoonmaak deed in het spel en verrasten haar op een buitengewone manier. Laten we eens kijken.

via: Reddit

Rosa is een vrouw die op zeer jonge leeftijd naar New York verhuisde en onmiddellijk in de schoonmaaksector begon te werken om in haar eigen onderhoud te voorzien. Na 20 jaar carrière en nadat ze de achting had gekregen van alle huurders van de flat waar ze haar taken uitoefende, verloor de vrouw haar baan als gevolg van het uitbreken van de pandemie en kon ze niet langer zorgen voor de betaling van de huur, ze moest haar huis uit, en trok bij haar zus in.

Haar goedheid, haar kracht en haar vriendelijkheid waren echter al die tijd niet onopgemerkt gebleven en daarom besloten de mensen met wie ze altijd had gewerkt haar te verrassen.

Op een doodgewone dag werd Rosa naar de flat geroepen met het excuus een appartement schoon te maken, maar ze had nooit verwacht dat ze een cadeau zou krijgen. In een video die door een van de makers op Reddit is gepost, zien we het moment waarop ze, in werkkleding, het huis in wordt begeleid en enkele gekleurde vellen papier haar verhaal introduceren: “Dit is Rosa, ze werkte 20 jaar in deze flat en is geliefd bij iedereen - zo is te lezen - Ze is vertrokken omdat ze haar baan verloor, maar het is tijd om haar terug te laten komen, ook al weet zij dat niet”.

Eenmaal in het huis, zoals de afbeeldingen laten zien, krijgt ze alle kamers, de badkamer, de woonkamer en het terras te zien en dan wordt haar onthuld dat dit absoluut geen plek is die ze moet schoonmaken, maar haar nieuwe huis. Precies. In onderling overleg hadden alle huurders het bedrag bijeengebracht dat nodig was om de eerste 2 jaar huur aan de vrouw te betalen en haar zo te bedanken voor alles wat ze voor hen had gedaan. Een blijk van genegenheid en achting die Rosa ontroerde en haar in tranen van vreugde deed uitbarsten.

Advertisement

Daarna was het voldoende om de huurovereenkomst te tekenen en de sleutels aan te nemen om eindelijk haar kleine huis te betrekken op de bovenste verdieping van het gebouw waar ze lange tijd was binnengekomen, altijd en alleen om te werken.

Een prachtig gebaar, dat van de bewoners, dat laat zien hoeveel buitengewone mensen er in de wereld zijn die niet de andere kant op kijken, maar in staat zijn om het ontvangen goed terug te betalen. Het zijn deze mannen en vrouwen die van de aarde een plek maken die het waard is om op te leven.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt