Vrouw scheert haar benen in het hotelzwembad: de beelden gaan het web rond

Janine image
door Janine

29 Augustus 2022

Vrouw scheert haar benen in het hotelzwembad: de beelden gaan het web rond
Advertisement

Wanneer het warme seizoen aanbreekt, probeert iedereen zich zo goed mogelijk in het openbaar te laten zien. Daarom ga je naar de kapper, naar een schoonheidssalon en verzorg je je lichaam. Een routine die in de praktijk wordt gebracht, zoals we al zeiden, in de daarvoor bestemde structuren, of thuis.

Dit is niet wat de hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen dacht, die, ongeacht wie er om haar heen was en het openbare karakter van het zwembad waarin ze zich bevond, besloot haar benen te scheren, onder de ogen van andere gasten. Maar we vertellen je wat meer over haar.

via Reddit

Advertisement
screwsausage/Reddit

screwsausage/Reddit

In een video die op Reddit verscheen, zie je een vrouw bij het zwembad van een hotel in Florida. Een absoluut normaal tafereel, vooral als je op een vakantieplek bent, die niemand zou storen, als de vrouw maar niet had besloten iets ongewoons te doen voor de plek waar ze zich bevond. Nadat ze een plekje had gevonden, haalde ze namelijk een scheermesje tevoorschijn en begon haar benen te scheren.

Verbaasd over het gebaar besloot een andere hotelgast het moment vast te leggen in een clip en te delen op sociale media. Het is duidelijk dat de afbeeldingen in zeer korte tijd het web rond gingen, met een groot aantal weergaven, en de vrouw werd beroemd om het ongewone gebaar dat ze maakte. Nieuwsuitzendingen, kranten, televisieprogramma's, overal wordt over het incident gesproken en hoewel er geen regels zijn die het verbieden, is het zeker niet gepast om zoiets te doen, vooral als je niet alleen bent en er andere mensen in de buurt zijn die willen genieten van het zwembad.

Advertisement
screwsausage/Reddit

screwsausage/Reddit

Het is waar dat je in sommige gevallen niet de tijd hebt om alles te doen en de verzorging na andere verplichtingen komt, maar het is evenzeer waar dat je niet kunt besluiten om ongewenst haar te verwijderen op een plek die voor het publiek toegankelijk is. De keuze van de vrouw heeft uiteraard veel reacties losgemaakt van degenen die de clip hebben gezien.

Velen hebben verklaard tegen de actie te zijn, met het argument dat het hotelzwembad niet de beste plek was om zich te scheren, terwijl er mensen zijn die van de gelegenheid gebruik maakten om met ironie en hilariteit een glimlach op te wekken.

Wat zou jij hebben gedaan als je met een soortgelijke scène te maken had gehad?

Advertisement