Hij koopt een eersteklas vlucht en een passagier vraagt ​​hem plaats te maken voor zijn zoon: hij weigert

Janine image
door Janine

20 September 2022

Hij koopt een eersteklas vlucht en een passagier vraagt ​​hem plaats te maken voor zijn zoon: hij weigert
Advertisement

Wanneer je reist - voor je plezier of voor je werk - ga je altijd voor maximaal comfort. Als je ervoor kiest om met het vliegtuig te vliegen of met de trein te reizen, weet je al dat het een paar uur zal duren en daarom willen we alles op de best mogelijke manier organiseren, om op je bestemming te komen zonder te moe te worden. Helaas kunnen reizen niet altijd perfect zijn en dit gebeurt vaak vanwege de discussies die tussen passagiers kunnen ontstaan. Een voorbeeld is het geval van deze jonge man, die op internet om advies vroeg om erachter te komen of hij te ver ging door tijdens een vlucht niet van stoel te wisselen met een kind.

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

"Maanden geleden boekte ik een vlucht van San Francisco naar New York en realiseerde ik me dat ik in de loop der jaren genoeg punten had verzameld om gratis een eersteklas stoel te kopen. Zelfs als ik economy vlieg, betaal ik altijd extra om stoelen vooraf te selecteren: 1) om ervoor te zorgen dat ik niet wordt uitgesloten in het geval van een overboeking en 2) gewoon omdat ik een stoel bij het raam leuk vind. Ik hou van geografie en ik vind het leuk om naar het uitzicht te kijken”, legde de man uit.

Op de dag van vertrek nam de man plaats in de eerste klas. Kort daarna werd hij vergezeld door een vrouw en haar twee kinderen in dezelfde cabine. "De vrouw vroeg me of ik van stoel kon wisselen zodat haar zoon van het uitzicht kon genieten. Als het een economy-vlucht was geweest, had ik waarschijnlijk van stoel gewisseld zodat het kind bij het raam kon zitten. Al zou het irritant zijn geweest aangezien ik het van tevoren had uitgekozen en de moeder niet. Ik zei echter "nee, sorry". Ik vlieg niet vaak eersteklas en ik kon niet wachten om dat te doen, dus ik vond het niet juist om mijn stoel op te geven”, concludeerde de passagier.

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

“Het kind werd boos. De moeder keek me vuil aan en probeerde me praktisch schuldig te laten voelen omdat ik niet van plaats had willen veranderen, maar ik negeerde haar gewoon. Ik heb misschien ook overdreven omdat ik weigerde met een kind te ruilen, maar aan de andere kant heeft elke passagier de mogelijkheid om van tevoren zijn stoel te kiezen en als de jongen aan de raamkant wilde zitten, had zijn moeder dat moeten boeken. Bovendien vlogen haar kinderen eerste klas! Sommige mensen zullen nooit in staat zijn om eerste klas te vliegen in hun leven! Mijn vriendin vindt dat ik het mis heb, dus ik wend me tot jullie”, besloot de man.

De gebruikers kozen de kant van de man: "Je hebt voor het ticket betaald en je stoel gekozen volgens je voorkeuren. Het is niet erg dat de moeder je vroeg van stoel te wisselen, maar toen je eenmaal weigerde, had het daar moeten eindigen. Eerlijk gezegd zegt het feit dat de zoon boos werd omdat hij jouw plaats niet kon hebben, me dat de moeder haar kinderen moet leren om ook nee te accepteren”, schreef een ander. Wie vind je dat er gelijk heeft?

Advertisement