x
Deze vrouw werd gearresteerd tijdens…
Hij gaat op vakantie, maar er doet zich een probleem voor dat alleen hij kan oplossen: de baas laat hem ophalen door de politie Ze ontdekken bankbiljetten uit 1934 verstopt onder hun veranda: ze hebben een waarde van meer dan 20.000 euro (+ VIDEO)

Deze vrouw werd gearresteerd tijdens haar 100-jarige verjaardagsfeest: "Deze ervaring moest ik absoluut meemaken"

02 September 2022 • Door Janine
4.310
Advertisement

Laten we eerlijk zijn: ieder van ons heeft een “verboden” droom, een verlangen dat hij altijd al wilde vervullen, maar dat zo bleef, onuitgesproken en angstig wachtend. Zo was het ook voor Jean Bicketon, een vrouw die, toen ze de eerbiedwaardige leeftijd van 100 jaar had bereikt, vroeg om haar grootste droom in vervulling te laten gaan: gearresteerd worden.

Als je het niet gelooft, heb je het mis, want het is een van de geschenken die ze heeft gevraagd en gekregen. Maar we leggen je wat beter uit hoe het ging.

via: News Week

Now these kinda arrests, we’re happy to make. For many, getting through life without being arrested is a pretty good...

Pubblicato da Victoria Police su Domenica 21 agosto 2022

Jean Bicketon is een voormalige verpleegster die in haar lange leven heeft geprobeerd alles te doen wat ze leuk vond en al haar wensen laten uitkomen. Er ontbrak echter één iets en toen ze de leeftijd van 100 jaar bereikte, kon ze niet langer wachten om het te realiseren. De vrouw had altijd correct geleefd, ze had nooit fouten gemaakt, laat staan ​​misdaden die haar een boete of zelfs gevangenisstraf konden kosten. Hier werd ze echter niet gelukkig van, want ze wilde vooral één ding: minstens één keer het "plezier" beleven van gearresteerd te worden door de politie.

Een ietwat bizarre ambitie, nutteloos het te ontkennen, maar Jean verlangde er zo naar dat ze op haar 100ste verjaardag, terwijl ze het aan het vieren was, dit geschenk kreeg van 3 politieagenten. De agenten voegden zich bij haar in het verpleeghuis waar ze verbleef en simuleerden een perfecte actie, compleet met politieauto, zwaailichten, sirenes en handboeien. Alvorens dit te doen, werden echter alle andere gasten van de structuur gewaarschuwd om problemen en misverstanden te voorkomen.

Now these kinda arrests, we’re happy to make. For many, getting through life without being arrested is a pretty good...

Pubblicato da Victoria Police su Domenica 21 agosto 2022

"Toen we hoorden van de wens van deze oudere vrouw, konden we niet onverschillig blijven - zeiden ze op het politiebureau - We zijn blij dat we deze “arrestatie” hebben uitgevoerd en zo hebben bijgedragen aan het bijzonder maken van haar 100e verjaardag". De vrouw reageerde zeer positief op de situatie en bekende dat ze, mede dankzij de politieagenten, een van de mooiste verjaardagen van haar lange leven had gehad.

De reacties op het verhaal waren talrijk en onder de vele berichten van goede wensen waren er mensen die de vrouw complimenteerden voor haar jeugdige geest en haar ironie: "Je bent nooit te oud om plezier te hebben" - schrijft een gebruiker. Een beslist origineel feest, maar als je een grote droom hebt en de mijlpaal van 100 jaar bereikt, is het goed om het te realiseren om geen spijt te hebben.

Heb jij ook een wens die je vroeg of laat wilt vervullen?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt