Op 17-jarige leeftijd behaalde hij een vliegbrevet: hij werd een van de jongste piloten ter wereld

Janine image
door Janine

25 September 2022

Op 17-jarige leeftijd behaalde hij een vliegbrevet: hij werd een van de jongste piloten ter wereld
Advertisement

Wie heeft er als kind nooit van gedroomd astronaut, dokter, piloot enzovoort te worden? We hebben allemaal, minstens een keer, belangrijk willen zijn en een verschil kunnen maken in de geschiedenis van de wereld. Helaas is het niet altijd mogelijk om een ​​dergelijk doel na te streven en in bepaalde gevallen moet men op iets anders terugvallen. Dit is niet het geval met de jongen waar we je over willen vertellen.

Christopher Ballinger is een 17-jarige die hard heeft gestudeerd en gewerkt om zijn vliegbrevet te halen en hij is daarin geslaagd. Zo werd hij een van de jongste vliegeniers ter wereld. Laten we samen uitzoeken wie hij is.

via Fox 5 DC

Advertisement

Christopher is een jonge man die, nog voordat hij meerderjarig werd, een zeer belangrijke mijlpaal bereikte: hij werd piloot. Christopher was altijd gepassioneerd door vliegen en begon een 8-weekse zomercursus te volgen, waardoor hij een vliegbrevet voor privé-vliegers wist te behalen.

Het programma, gepromoot door de Air Force JROTC Flight Academy, is een manier om jonge mensen aan te moedigen gepassioneerd te raken over de sector en de luchtvaartwereld te betreden. Voor deze jongen was het precies zo. Zoals hij zelf in een interview verklaarde: "Ik heb grote plannen voor mijn toekomst - bekende hij - Na de universiteit ben ik van plan me in te schrijven voor de Air Force Academy".

Een beslist fascinerend universum om te betreden, dat echter een grote geest van opoffering en wilskracht vereist. Hoewel Christopher veel hulp kreeg met een beurs van $25.000, moest hij hard werken om het gewenste resultaat te bereiken.

Advertisement
Pixnio - Not the actual photo

Pixnio - Not the actual photo

"Het was een fenomenale ervaring - zei de jonge man - Sommige ochtenden werden we om 6 uur wakker, andere zelfs om 4.30 uur. We moesten anticiperen op de atmosferische verschijnselen om te kunnen vliegen en we konden het ons niet veroorloven om te laat te komen. Het was een intense reis die ik nooit zal vergeten". En daar zijn we zeker van.

Hoeveel 17-jarigen kunnen een vliegtuig besturen? Weinigen, maar als het gebeurt, is het fijn om voldoening en vreugde in hun ogen te zien voor de volbrachte onderneming.

We hopen met heel ons hart dat Christopher's toekomst voorspoedig zal zijn en dat hij in de loop van de jaren steeds meer voldoening zal krijgen. Veel geluk!

Advertisement