20 minuten overleden, beweert hij het hiernamaals te hebben gezien: "Hoge bomen en een uitgestrektheid aan bloemen, maar het was mijn tijd niet"

Janine image
door Janine

05 September 2022

20 minuten overleden, beweert hij het hiernamaals te hebben gezien: "Hoge bomen en een uitgestrektheid aan bloemen, maar het was mijn tijd niet"
Advertisement

Geloof je in het hiernamaals of in het feit dat er leven is na de dood? Dit zijn zeer persoonlijke gedachten en overtuigingen, moeilijk te verifiëren omdat niemand echt kan getuigen over het bestaan ​​of anderszins van het Paradijs of een “plek” waarin we ons na het einde van onze dagen bevinden. Er zijn mensen die erin geloven en mensen die er niet in geloven. Scott Drummond valt in de eerste categorie mensen, aangezien hij het zelf op jonge leeftijd meemaakte. Het klinkt absurd, maar Scott raakte op 28-jarige leeftijd gewond na een ski-ongeluk en stierf in de operatiekamer op tragische wijze... twintig minuten lang! Hij is zeker niet de eerste bij wie zoiets gebeurt, maar niet iedereen, in tegenstelling tot hem, zegt iets bijzonders te hebben gezien nadat ze "terugkwamen".

via Youtube / Prioritize Your Life

Advertisement
Youtube screenshot

Youtube screenshot

Vandaag is Scott Drummond zestig jaar oud en deelt hij zijn ervaring om hoop te geven aan degenen die het niet langer lijken te kunnen vinden. Scott had als jonge man een ernstig ski-ongeluk en, eenmaal in het ziekenhuis, had hij een echte “bijna-doodervaring". Door een fout van de verpleegster stopte het hart van Scott en, zoals hij zich herinnert, werd hij ongeveer twintig minuten dood verklaard. Daarna begon zijn hart weer te kloppen en ging zijn leven verder, zij het met een groter besef. Tijdens die 20 minuten had Scott visioenen die hem niet onverschillig lieten.

Scott zei dat hij een vreemd gevoel in zijn arm voelde en plotseling merkte dat hij boven zijn lichaam zweefde terwijl hij op de operatietafel lag. Naast hem voelde hij een aanwezigheid waarvan hij de gelaatstrekken niet kon vatten; de anonieme "persoon" moest, volgens Scott, God zelf zijn die hem bij zich riep. Het is geen toeval dat de mysterieuze aanwezigheid hem naar een enorm veld leidde, een uitgestrektheid van bloemen en hoge bomen: "Ik herinner het me levendig, ik wist dat ik niet achterom kon kijken", merkte Scott op over die ervaring. Stammen van hoge bomen met bladeren erop, een uitgestrektheid van bloemen die tot mijn taille kwamen en de aanwezigheid van God die plotseling verdwijnt. Maar zelfs tijdens zijn afwezigheid was alles rustig en ook Scott voelde zich niet angstig tijdens deze soort droomervaring.

Advertisement
Pixabay / Not the actual photo

Pixabay / Not the actual photo

Kort daarna herinnert Scott zich een stem - en een arm die uit de wolken komt - die hem aan iets belangrijks herinnerde: "Het is je tijd nog niet. Je hebt nog veel te doen." Daarna kwam Scott terug op de operatietafel, wat zeker ook bij de artsen veel verbazing wekte. Vanaf dat moment zei Scott Drummond dat hij zeker wist dat hij "zijn leven moest beteren”.

Onder de video van zijn getuigenis kun je verschillende opmerkingen lezen van gebruikers die beweren een zeer vergelijkbare ervaring te hebben gehad als beschreven door de 60-jarige. Of je het nu gelooft of niet, de emotie van het lezen van bepaalde woorden is enorm.

Advertisement