"Ik wil 10 kinderen en ze moeten allemaal een andere vader hebben: ik stop niet voordat ik dit doel heb bereikt"

Janine image
door Janine

04 September 2022

"Ik wil 10 kinderen en ze moeten allemaal een andere vader hebben: ik stop niet voordat ik dit doel heb bereikt"
Advertisement

Veel mensen, die een bepaalde leeftijd hebben bereikt, hebben een sterke kinderwens. Er zijn mensen die wachten op het juiste moment en vooral om de juiste persoon te ontmoeten, de ideale metgezel om hun hele leven mee door te brengen, en mensen die daarentegen totaal andere projecten hebben.

Dit is het geval van de vrouw waarover we je gaan vertellen, die heeft besloten een gezin te creëren met kinderen van verschillende nationaliteiten. Als je aan adoptie denkt, heb je het mis, ze heeft een heel andere, originele manier gevonden om haar ambitie in de praktijk te brengen. Hoe deed ze dat? Laten we het samen uitzoeken.

via News ngr

Advertisement
H Po/Youtube screenshot

H Po/Youtube screenshot

Met een video op internet die in korte tijd viraal ging, heeft de 36-jarige vrouw door haar onthulling de nieuwsgierigheid van veel gebruikers gewekt. "Ik wil 10 kinderen hebben en elk moet een andere nationaliteit hebben" - zei deze moeder. Hoe kan dit worden bereikt? Simpel: de vrouw heeft besloten dat elk van haar kinderen een andere vader zal hebben.

Een absoluut originele keuze waar ze enorm trots op lijkt te zijn en die ze dan ook gelukkig en tevreden deelt. Het begon allemaal met haar eerste zwangerschap op 14-jarige leeftijd, vanaf dat moment besloot de vrouw niet te stoppen en is ze constant op zoek naar de ideale partner om haar opvoedingsproject te vervullen en het perfecte aantal nakomelingen te bereiken. Maar de voorwaarden mogen niet veranderen en ze zal niet tevreden zijn als ze er niet in slaagt om 3 andere vaders uit verschillende landen te vinden die haar kunnen helpen met haar project.

Advertisement
H Po/Youtube screenshot

H Po/Youtube screenshot

Op dit moment is de 36-jarige in feite de moeder van "slechts" 7 kinderen en bijgevolg missen er nog 3 voordat ze de geboortecirkel als gesloten kan verklaren. Zal ze in staat zijn drie andere mannen te vinden die een soortgelijke ervaring willen delen en zich bij zo'n uitgebreide familie kunnen voegen? We weten het niet, maar waar we zeker van zijn, is de ophef die ontstond onder de vele gebruikers die over het verhaal hoorden.

Er werden veel vragen aan de vrouw gesteld over haar keuze: sommigen vroegen waarom, anderen waar deze ambitie vandaan komt, weer anderen of er ooit een vaste partner is geweest met wie ze haar wens heeft gedeeld en of elk van de 7 vaders die al aanwezig zijn zich bewust zijn van de anderen 6. Veel vragen waarop de vrouw niet van plan is te antwoorden, maar liever een groot vraagteken bij de mensen achterlaat.

Wat vind je van dit alles?

Advertisement