56-jarige bevalt van haar kleinkind: "Ik stemde ermee in om te bevallen in plaats van mijn schoondochter om haar en mijn zoon te helpen"

Janine image
door Janine

25 September 2022

56-jarige bevalt van haar kleinkind: "Ik stemde ermee in om te bevallen in plaats van mijn schoondochter om haar en mijn zoon te helpen"
Advertisement

We hebben vaak gehoord dat familie alles is, dat elk lid van het gezin, of het nu de oorspronkelijke of de uitgebreide is, altijd moet proberen de ander te ondersteunen en hem bij te staan ​​op de meest gecompliceerde momenten. En dit is hoe sommige mensen zich echt gedragen, die, om anderen goed te doen, nog wat meer opofferingen doen.

Een vrouw uit Utah, in de Verenigde Staten, weet dit heel goed die, nadat ze haar zoon had grootgebracht en ervoor had gezorgd dat het hem nooit aan iets ontbrak als kind en jongen, hetzelfde deed toen hij volwassen werd. Laten we samen uitzoeken wat het is.

via People

Advertisement

De vrouw waar we het over hebben is Nancy Hauck, ze is 56 jaar en zwanger. Als je denkt dat het wat laat is om een ​​baby te krijgen, heb je het mis. Maar de baby die de vrouw in haar baarmoeder draagt, heeft iets speciaals en een bijzondere band met haar: het is haar kleindochter. Precies. Nancy heeft namelijk besloten een prachtig gebaar van liefde te maken naar haar zoon en schoondochter.

Zich bewust van de moeilijkheden waarmee de twee te maken hebben om hun droom om opnieuw ouders te worden te verwezenlijken, heeft deze vrouw, deze moeder en schoonmoeder, ervoor gekozen om zichzelf volledig ter beschikking te stellen om hen de vreugde te schenken nog een kind te krijgen. Haar 32-jarige zoon Jeff en haar 30-jarige schoondochter Cambria waren er na jaren van kuren en pogingen tot gezinsuitbreiding in geslaagd om twee tweelingen te krijgen, maar ze wilden een vijfde kind. Helaas zouden de behandelingen die Nancy's jonge schoondochter onderging, haar niet in staat hebben gesteld om opnieuw zwanger te worden en dit is waar de schoonmoeder op het toneel verscheen.

Advertisement

"Ik had er nog niet met mijn man over gesproken - zei de 56-jarige - maar ik voelde dat ik die twee moest helpen. Dus ik vertelde mijn zoon over mijn idee om hun draagmoeder te zijn en hij accepteerde het meteen. Hij was erg ontroerd en wist niet hoe hij me moest bedanken voor wat ik had gekozen om te doen".

De vrouw moest verschillende controles ondergaan om er zeker van te zijn dat ze op haar leeftijd een zwangerschap aankon, en toen de artsen haar vertelden dat alles in orde was, aarzelde ze niet en begon de reis. "Ik ben mijn moeder zo dankbaar voor wat ze voor ons doet en voor alle liefde die ze ons toont" - zei zoon Jeff. Woorden die werden herhaald door die van haar schoondochter Cambria: "Ze offert zichzelf op voor ons en we kunnen niet anders dan haar bewonderen en haar oprecht bedanken".

Natuurlijk, op 56-jarige leeftijd is het niet gemakkelijk om te beslissen om een ​​nieuwe zwangerschap onder ogen te zien, maar Nancy deed het en kon niet gelukkiger zijn dan dat voor de hulp die aan haar zoon werd gegeven. Dit is tenslotte ook wat ouders doen: ze helpen een handje in tijden van nood en ondanks de bijzonderheid van de situatie heeft ze zich niet teruggetrokken.

Zou jij hetzelfde hebben gedaan?

Advertisement