Moeder deelt haar methode om haar kinderen de lunch te laten bereiden zonder haar hulp

Janine image
door Janine

12 September 2022

Moeder deelt haar methode om haar kinderen de lunch te laten bereiden zonder haar hulp
Advertisement

Moeder zijn is niet makkelijk. Meer in het algemeen kunnen we stellen dat ouder zijn niet makkelijk is, maar als je ervoor kiest om een ​​of meer kinderen te krijgen, is het juist om je verantwoordelijkheden te nemen en op alle mogelijke manieren in de behoeften van de kleintjes te voorzien. Vrouwen zijn bijna altijd de eersten die zich zorgen maken dat alles goed gaat in huis en dat het hen aan niets ontbreekt.

Maar moeders hebben ook momenten van vermoeidheid en een grote behoefte aan hulp, vooral als ze naast de zorg voor het gezin een fulltime baan hebben. Het is om deze reden dat velen hulp vragen aan hun partner, ouders of personen buiten het gezin die ervoor betaald worden. En zo niet? Dan organiseren ze zichzelf zoals de moeder waarover we je gaan vertellen.

via sarahjoan1988/Tik Tok

Advertisement

Sarah Early is een moeder die heeft besloten om op haar sociale kanalen de methode te delen die wordt gebruikt om haar kinderen te “overtuigen” om voor hun eigen lunchpakket voor school te zorgen. Vaak zijn het de moeders of vaders die dit doen, zodat de kinderen, als ze naar school gaan, er geen omkijken naar hebben. Als er echter thuis andere dingen te doen zijn en de tijd dringt, is het goed dat ook de kleintjes hun verantwoordelijkheid nemen en tenminste aan hun maaltijd denken.

Om deze reden heeft Sarah besloten om een ​​klein trucje toe te passen om het de kinderen bij deze onderneming te vergemakkelijken en vooral om zichzelf van deze taak te bevrijden. Zo organiseerde ze elke ruimte in de keuken perfect. Planken en koelkasten zijn uitgerust met alle spullen, onderverdeeld in sectoren, waartoe kinderen toegang hebben zonder het aan hun ouders te vragen. Alles is geëtiketteerd en bijvoorbeeld op de broodjes, individueel verpakt, staan ​​de verschillende ingrediënten vermeld. Hetzelfde geldt voor hapjes en drankjes en het is allemaal duidelijk zichtbaar in de video's die op Tik Tok zijn geplaatst.

Advertisement

Volgens deze moeder heeft dit bijgedragen aan de zelfstandigheid van de kinderen die, perfect wetend waar ze de nodige dingen kunnen vinden, zelf hun lunch kunnen klaarmaken. Een origineel idee dat velen hebben gewaardeerd.

De internetgebruikers complimenteerden de vrouw en als er enerzijds mensen zijn die zeiden dat ze dezelfde techniek zouden willen toepassen, zijn er aan de andere kant mensen geweest die de resultaten op prijs stelden, maar ook toegaven dat het nooit zou kunnen werken bij hen huis.

sarahjoan1988/Tik Tok

sarahjoan1988/Tik Tok

Wat vind jij ervan?

Advertisement