Ze vindt de kat niet meer en zoekt hem door het hele huis: dan ontdekt ze dat hij in de tuin yoga doet met de buurvrouw (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

15 September 2022

Ze vindt de kat niet meer en zoekt hem door het hele huis: dan ontdekt ze dat hij in de tuin yoga doet met de buurvrouw (+ VIDEO)
Advertisement

Mensen die een kat hebben en in harmonie met hem leven, weten hoe grappig, nieuwsgierig en onvoorspelbaar deze vierpotige vrienden kunnen zijn. Degenen die ze kennen, weten ook dat ze extreem onafhankelijk zijn en hun ruimte nodig hebben en momenten voor zichzelf nemen, misschien een wandeling maken, een dutje doen ergens in een tuin, of zich wijden aan wat ontspanningsoefeningen.

Iets wat de kat waar we je over willen vertellen deed. Laten we eens kijken wat hij heeft bedacht om even rust te hebben, weg van zijn baasje.

via miavore/Tik Tok

Advertisement
miavore/Tik Tok

miavore/Tik Tok

Gebruiker @miavore heeft het web verbaasd en opgevrolijkt met afbeeldingen van een schattige kat die yoga doet in de tuin. Geloof je het niet? Je zult snel van gedachten veranderen. Op een doodgewone middag was de eigenaresse van de kat thuis toen ze op een gegeven moment besefte dat haar kat er niet meer was. Bezorgd begon ze hem overal te zoeken en pas een tijd later vond ze hem.

De kat was niet weggelopen, maar had in het gezelschap van de buurvrouw een moment van rust gecreëerd. Toen zijn baasje hem zag, moest ze het moment wel in een clip vastleggen. Op de beelden, die later op TikTok werden gedeeld, is het huisdier te zien in de tuin, naast zijn buurvrouw, terwijl hij prachtige yogahoudingen improviseert. Ja, je hebt het goed gelezen.

Advertisement
miavore/Tik Tok

miavore/Tik Tok

Misschien voor de lol, uit nieuwsgierigheid of om een ​​andere reden, stond de viervoeter naast haar en volgde haar bewegingen. Een hilarische scène die de vele gebruikers die het zagen deed glimlachen, en in de eerste plaats de eigenaresse zelf. Want wie wil er nu niet een moment van rust en ontspanning, helemaal voor zichzelf? Iedereen, dat weten we zeker, ook dieren.

"Ik weet zeker dat het de vrouw is die de kat kopieert, niet andersom"; "Mijn kat doet hetzelfde als ik me op de grond uitrek" - dit zijn slechts twee van de vele reacties op de video. Het had niet anders kunnen zijn, gezien de eigenaardigheid van het geval, en gezien het feit dat soortgelijke scènes zeker niet onopgemerkt kunnen blijven.

De fantasie van katten is bekend, maar ondanks alles weten deze dieren ons altijd te verrassen, een glimlach te bezorgen en, waarom niet, zelfs wat yogalessen, nietwaar?

Advertisement