x
Ze ontdekt dat haar partner haar bedriegt:…
Meisje maakt haar overgrootvader wakker om hem te knuffelen en bij hem te zijn: de beelden hebben het web ontroerd Ze vraagt ​​haar vader om aandacht, maar hij blijft op zijn mobieltje kijken: meisje pakt de telefoon en gooit hem in zee (+ VIDEO)

Ze ontdekt dat haar partner haar bedriegt: ze neemt wraak door zijn nieuwe auto te vernielen

13 September 2022 • Door Janine
16.011
Advertisement

Relaties zijn ingewikkeld, dat is waar, maar als je je verantwoordelijkheid neemt voor je gevoelens en je partner respecteert, mag je nooit bedriegen. Degenen die vreemdgaan, breken daarentegen onherstelbaar het hart van de persoon die denkt een trouwe partner of metgezel naast zich te hebben, waardoor de relatie voor altijd wordt verpest. Het vertrouwen herstellen na een bedrog is namelijk heel moeilijk. In Mexico werd een vrouw betrapt, ze lijkt zich te hebben afgereageerd nadat ze ontdekte dat haar partner haar bedroog. Op de video is duidelijk te zien hoe de vrouw het op de auto van haar ex gemunt heeft. Blijkbaar had ze de mogelijkheid van een verzoening niet overwogen.


Laten we duidelijk zijn: niemand wil worden bedrogen. Het is heel moeilijk je emoties te beheersen als je je bewust wordt van een dergelijk feit. De vrouw die op de video werd gefilmd, kon in feite haar woede niet beheersen, want zodra ze naar de nieuwe auto van haar partner keek, stortte ze zich erop. Gevangen in haar slechtste moment, beschadigde de vrouw vrijwillig de luxueuze auto van haar nu ex-partner door het gebruik van een mes. Het lijkt erop dat elke klap op de auto, in de geest van de vrouw het gezicht van haar ex is.

In de video, die al snel viraal ging, is goed te zien hoe de vrouw de auto vernielde. Dankzij het mes beschadigde de vrouw de koplampen van het voertuig, waardoor ze eruit vielen; er zitten deuken en gaten in de motorkap van de auto door de punt van het mes; ook de achterruiten zijn het doelwit van haar onstuitbare woede. Wat te zeggen, de ex-partner zal zeker buiten zichzelf zijn geweest na het zien van de erbarmelijke staat van zijn nieuwe auto, toch hebben veel gebruikers opgemerkt dat de roekeloze actie van de vrouw weleens averechts zou kunnen werken.

Advertisement

Hoewel ze zich uitleefde en haar ex-vriend schade heeft berokkend, zal ze waarschijnlijk de rekeningen van de monteur en het schadeherstelbedrijf moeten betalen, - een zeer hoge rekening!

Kortom, de wraak is zeker geslaagd, maar wellicht heeft deze vrouw niet goed nagedacht over de mogelijke gevolgen. Wat vind jij?

Tags: WTFAbsurdVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt