x
Ze wast haar 6-jarige dochter in de…
Een koninklijke wacht roept naar een klein meisje dat hem in de weg stond: “Maak dat je wegkomt!” (+ VIDEO) Hij verschijnt op zijn bruiloft in een T-shirt en met een vermoeid gezicht, terwijl zijn partner onberispelijk gekleed is

Ze wast haar 6-jarige dochter in de gootsteen: de scène die voor discussies zorgde op het web

30 September 2022 • Door Janine
6.387
Advertisement

Elk persoon, elke ouder heeft thuis zijn eigen regels en gewoontes, volgens welke ze hun eigen routine en die van hun kinderen beheren. Deze kunnen door buitenstanders niet in twijfel worden getrokken, ze moeten worden gerespecteerd en het tegenovergestelde mag niet gebeuren, tenzij de ouder in kwestie besluit om de persoonlijke manier van doen openbaar te maken, bijvoorbeeld door video's of foto's op sociale netwerken te plaatsen en zichzelf overlevert aan degenen die een andere mening hebben, en besluiten er een opmerking over achter te laten.

Iets wat is gebeurd met de moeder waarover we je gaan vertellen, die veel kritiek heeft gekregen voor de keuze die is gemaakt met betrekking tot het bad van haar dochter. Laten we eens kijken.


Coco Austin is een 43-jarig model, bekend op het web, die voor ophef heeft gezorgd na een beslissing die is genomen met betrekking tot haar 6-jarige dochter. De vrouw deelde in een video op haar Instagram-profiel de keuze om haar dochter in de gootsteen te wassen. Een nogal ongewone plek om je te wassen, meestal kiezen we voor dergelijke lichaamsverzorging voor de badkamer, maar, zoals ze zelf zei, had ze daar te weinig tijd voor.

Ze beschreef het tafereel van de kleine Chanel met deze woorden: "De gootsteen is gemakkelijker als je snel moet zijn. We hadden maar een uur om ons klaar te maken en uit te zoeken wat we aan moesten trekken." Blijkbaar moesten moeder en dochter aanwezig zijn bij een modeshow, dus waren de minuten schaars en moest de snelste oplossing worden gevonden. Daarom heeft de vrouw de keuken gekozen als de ideale plek om haar dochter te wassen.

De kwestie ging natuurlijk het web rond en heeft een groot aantal views en opmerkingen opgeleverd, waarvan er vele tegen deze keuze zijn. "Je gaat naar de badkamer om je haar te doen, maar je hebt geen tijd om je dochter in bad te doen?”; "Maar hoe kun je zoiets doen, het is dezelfde plek waar je de vuile vaat zet"; “Dat kan toch niet, ze is geen baby" - en nog veel meer vergelijkbare en nog scherpere observaties. Aan de andere kant waren er echter ook mensen die haar verdedigden en beweerden dat er veel belangrijker zaken zijn om te bespreken.

Wat is jouw mening erover?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt