Meisje is gefascineerd door de muziek van een straatartiest en wil niet naar huis: ze omhelst haar

Janine image
door Janine

03 Oktober 2022

Meisje is gefascineerd door de muziek van een straatartiest en wil niet naar huis: ze omhelst haar
Advertisement

Muziek heeft een enorme communicatieve kracht, het slaagt er altijd in om tot ons te spreken op manieren die we niet eens kunnen begrijpen: het fascineert elk levend wezen, inclusief dieren en planten, dus het is niet zo ongewoon om een ​​kind te zien reageren op een liedje dat ze emotionerend vindt, maar het is altijd een bijzonder lief tafereel.

De jonge Shanilee Tordilla Eleria weet er alles van, een zangeres die tijdens het optreden op straat ontroerd werd door het gebaar van een bijzonder schattige kleine fan.

via TikTok - @im.shanilee

Advertisement
TikTok - @im.shanilee

TikTok - @im.shanilee

Het meisje liep met een gele ballon in haar hand rond terwijl Shanilee vlakbij een liedje zong. De jonge artieste probeerde door te gaan, maar de sympathie van de kleine fan was te sterk om haar optreden niet te onderbreken. De scène werd geregistreerd en gedeeld in een video op TikTok waarin de kleine Alison betoverend Shanilee bewondert voordat ze met haar het toneel betreedt.

Shanilee was zo ontroerd door de kleine Alison dat ze haar vroeg hoe ze heette, zichzelf voorstellend met een zachte handdruk. Onmiddellijk daarna zei ze haar gedag en hervatte het zingen. De lieve Alison was zo geboeid door Shanilee's optreden dat toen haar moeder haar vertelde dat het tijd was om naar huis te gaan, ze boos werd. Onmiddellijk daarna had het kleine meisje haar tweede tedere moment van glorie: ze rende naar de jonge zangeres en omhelsde haar stevig voordat ze terugkeerde naar haar moeder.

Advertisement
TikTok - @im.shanilee

TikTok - @im.shanilee

Natuurlijk smolt dit het hart van de getalenteerde artieste die onmiddellijk stopte met zingen om de omhelzing van het kleine meisje te beantwoorden. Hoe ontevreden Alison ook was over het besluit van haar moeder om naar huis te gaan en niet meer naar Shanilee te luisteren, het lijkt erop dat wat meer tijd met haar nieuwe vriendin genoeg was om haar weer gelukkig te maken.

De videoclip raakte duizenden gebruikers die hun waardering uitten in de reacties: "Kinderen voelen mooie mensen aan. Ze weten het gewoon. En voor zover wij weten, heeft ze je al ontmoet", merkte een gebruiker op.

Is ze niet schattig?

Advertisement