x
Ze neemt voor elke gelegenheid bloemen…
Ze bekritiseren haar omdat ze zich op haar 72ste op een Een vrouw doet haar vriend een huwelijksaanzoek, knielend in het openbaar: mensen geven een applaus

Ze neemt voor elke gelegenheid bloemen mee naar het graf van haar vader: na 43 jaar ontdekt ze dat het het verkeerde is

29 September 2022 • Door Janine
8.505
Advertisement

Wanneer een dierbare overlijdt, zijn er twee belangrijke dingen die familie en vrienden bijblijven: de herinnering aan de momenten die we samen hebben doorgebracht en een plek om hulde te brengen aan degenen die er niet meer zijn en om een ​​paar minuten in hun gezelschap door te brengen. Juist om deze reden moeten begraafplaatsen niet alleen worden gezien als negatieve en pijnlijke plaatsen, maar ook als de plek waar de mensen die we hebben liefgehad rusten en waar we heen kunnen gaan om ze een bloem of een ander geschenk te brengen.

Er zijn echter mensen die al jaren naar een bepaalde plek gaan zonder te weten dat het helaas de verkeerde was. De hoofdpersoon van dit verhaal weet het maar al te goed. We vertellen je wat meer over haar.

via: Daily Mail

Sylvia Ross is een 67-jarige vrouw die centraal stond in een nogal triest verhaal. Haar vader John Thomas Thompson stierf in 1979 en werd begraven op de Witton Park Cemetery in Bishop Auckland, County Durham. Vanaf dat moment en voor elke gelegenheid had de vrouw altijd hetzelfde graf bezocht. Pas meer dan 40 jaar later ontdekte ze iets verbijsterends.

Dankzij een advertentie op Facebook kwam deze dochter erachter dat ze al die tijd naar de verkeerde plek was gegaan. Haar vader was namelijk per abuis begraven op een andere plaats waar de aanduiding niet overeenkwam met zijn naam. De reden van de fout is niet bekend, maar er is een onderzoek gestart om uit te zoeken hoe dit mogelijk was.

"Mijn moeder is diepbedroefd - zei Lynette, de dochter van Sylvia - omdat ze denkt aan hoe verdrietig mijn grootvader moet zijn omdat hij al meer dan 40 jaar geen bezoek heeft gekregen". Het is natuurlijk niet leuk om te ontdekken dat we nooit naar het juiste graf zijn gegaan, maar de mensen die niet meer bij ons zijn kunnen horen en zien wat we doen en ook voor deze vader moet het zo zijn geweest.

Toch kon deze dochter haar teleurstelling niet verbergen bij de gedachte dat ze elke kerst, verjaardag en vaderdag bloemen en cadeaus naar de verkeerde persoon had gebracht. Er zijn veel excuses gekomen van de administratie voor de gemaakte fout. Graham Harrison, verantwoordelijke van de begraafplaats van Durham County Council, zei: "Zodra we van de fout hoorden, hebben we alles verplaatst, maar we weten dat dit niet alle pijn voor het maken van een fout zal wegnemen, dus we willen nogmaals onze excuses aan de hele familie aanbieden”.

We hopen dat het verdriet met de tijd zal verdwijnen en dat Sylvia nu - en eindelijk - in staat zal zijn om naar haar vader te gaan en hem al haar genegenheid te tonen, ook door haar bezoeken.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt