Influencer klaagt over haar drukke werkdagen omdat ze altijd om 17.00 uur klaar is: bekritiseerd door gebruikers

Janine image
door Janine

30 September 2022

Influencer klaagt over haar drukke werkdagen omdat ze altijd om 17.00 uur klaar is: bekritiseerd door gebruikers
Advertisement

Elke werk verdient - mits eerlijk uitgevoerd - respect, maar er bestaan ongetwijfeld meer vermoeiende beroepen dan andere. Is het dan juist om te klagen over een ongebruikelijk werkritme? Mikayla Nogueira, een bekende visagiste op TikTok die onlangs online werd bekritiseerd omdat ze klaagde over het “dwaze" leven van een influencer, zal het zich afvragen, die blijkbaar moeite heeft met het beëindigen van haar werkdag om 17.19.

via New York Post

Advertisement
TikTok / ilovewater2001

TikTok / ilovewater2001

De originele video werd verwijderd, maar werd opnieuw gepost op TikTok door een andere gebruiker en bereikte 2,8 miljoen views. Verschillende gebruikers beschuldigden de ster van social media ervan los te staan ​​van de realiteit, waarschijnlijk vanwege enkele van haar uitspraken over haar "slopende werkuren". In de clip is de populaire visagiste te horen die reageert op een kritische opmerking die suggereerde dat ze een baan "van 9 tot 17" zou moeten proberen.

De jonge vrouw, die meer dan 13,5 miljoen fans heeft op TikTok, zei: "Ik ga je antwoorden omdat ik moe ben. Ik ben zo moe." De cosmetica-expert begon vervolgens een tirade over haar vermeende slopende verplichtingen: "Elke dag sta ik om 6 uur op, besteed ongeveer vijf of zes uur aan het filmen van video-inhoud variërend van drie tot vier filmpjes en ik besteed een paar uur aan het bewerken van die inhoud. Ik moet werken aan mijn andere sociale media-profielen, allemaal, Instagram of wat dan ook. Het is een enorme marketingklus. Dan zit ik van 12.00 tot 17.00 uur in een vergadering. Vandaag ben ik bijvoorbeeld net pas klaar met werken en het is 17.19 uur. Probeer maar eens een dag influencer te zijn”, voegde ze eraan toe.

Advertisement
TikTok / ilovewater2001

TikTok / ilovewater2001

"Mensen die zeggen dat het gemakkelijk is, weten niet waar ze het over hebben. Het is niet voor iedereen geschikt. Sterker nog, maar een handvol mensen kunnen dit werk echt doen, omdat het absoluut heftig is", concludeerde ze.

De opmerkingen van fans waren onvriendelijk. "Het spijt me, maar dit is nog steeds een betere werkdag dan wie dan ook die ik ken en je hebt zeker geen probleem om de rekeningen te betalen", antwoordde een gebruiker oprecht. "Het lijkt voor de meeste mensen normale werkuren, maar ze kunnen niet op vakantie wanneer ze maar willen", zei een ander die niet onder de indruk was.

Wat vind jij?

Advertisement