Ze bekritiseren haar omdat ze zich op haar 72ste op een "ongepaste" manier kleedt: ze snoert hen de mond

Janine image
door Janine

29 September 2022

Ze bekritiseren haar omdat ze zich op haar 72ste op een "ongepaste" manier kleedt: ze snoert hen de mond
Advertisement

Is het juist om je te beperken in levenskeuzes met het verstrijken van de jaren? Geen gemakkelijke vraag om te beantwoorden. In werkelijkheid hangt het allemaal af van wat voor soort alternatieven je hebt en vooral in welke context. Als de vraag bijvoorbeeld valt binnen de voorkeuren die eenieder heeft met betrekking tot mode en kleding, is het voor sommigen misschien juist om niet te overdrijven, terwijl anderen vinden dat je je instinct moet volgen en misschien zelfs een beetje moet durven.

De vrouw waar we je over gaan vertellen weet er alles van, ze heeft ervoor gekozen om zich op een bepaalde manier te kleden, maar werd zwaar bekritiseerd vanwege de "weinige achting” voor haar leeftijd. Laten we haar samen leren kennen en ontdekken wat ze deed.

via Mirror

Advertisement
keikoguestofficial/Tok Tok

keikoguestofficial/Tok Tok

Dit is Keiko Guest, een prachtige 72-jarige vrouw waar het hele web over praat vanwege haar kleding. Ondanks het verstrijken van de tijd, is deze vrouw altijd dol geweest op kleding met een jeugdige uitstraling, en ze heeft het altijd gedragen, wat tot ongenoegen van veel gebruikers leidde. Door haar manier van zijn en haar kleding niet te accepteren, hebben ze haar niet veel kritiek bespaard, maar de reactie van de 72-jarige liet niet lang op zich wachten.

Keiko, al beroemd op internet vanwege het delen van clips waarin ze haar turnkunsten en haar sculpturale lichaam laat zien, heeft besloten zichzelf te filmen in ironische en goliardische momenten om te reageren op degenen die haar beoordelen. Op sommige afbeeldingen zien we de vrouw, eerst gekleed in joggingbroek, een overhemd vastgeknoopt tot aan de nek en een wollen sjaal op de schouders, vergezeld van de zin "vinden jullie dit mooi op mijn 72e?”, Maar even later verandert ze haar look volledig en wordt een echte ster.

Advertisement
keikoguestofficial/Tok Tok

keikoguestofficial/Tok Tok

Minirokjes, strakke broeken, gescheurde spijkerbroeken, topjes die de buik onthullen en laarzen tot aan de knie hebben de overhand en ze verschijnt in al haar pracht als een 72-jarige die weet hoe ze zichzelf moet verzorgen en een benijdenswaardig figuur kan behouden. Ook het bericht verandert en luidt: "Ik vind dit mooier. Wat vinden jullie?”.

Een zeer ironische provocatie die werd gevolgd door een koor van goedkeuring en complimenten.

keikoguestofficial/Tok Tok

keikoguestofficial/Tok Tok

"Je bent geweldig!"; "Als ik op jouw leeftijd dat lichaam had, zou ik me ook kleden zoals jij"; "Als ik ouder ben, wil ik ook zo zijn" - dit zijn slechts enkele van de opmerkingen aan de vrouw, die haar geheim toegaf om in topvorm te blijven. "Ik heb altijd contact gehad met tieners. Ik heb ze lesgegeven, momenten uit mijn leven gedeeld, getraind en geregisseerd."

Een intens bestaan ​​dus, waar ze met het verstrijken van de jaren niet mee wil stoppen. Leeftijd is tenslotte gewoon een getal, voor al het andere moeten we rekening houden met hoe je je echt voelt.

Ben je het hiermee eens?

Advertisement