Hij bestelt eten maar krijgt een lege zak: de bezorger had alles opgegeten en liet een briefje achter om zich te verontschuldigen

Janine image
door Janine

30 September 2022

Hij bestelt eten maar krijgt een lege zak: de bezorger had alles opgegeten en liet een briefje achter om zich te verontschuldigen
Advertisement

Tegenwoordig is het heel gebruikelijk om te besluiten om een ​​warme maaltijd telefonisch of via internet te bestellen en direct bij je thuis te laten afleveren dankzij thuisbezorging. Er zijn veel redenen waarom je ervoor kiest om niet zelf je eten klaar te maken, misschien ben je moe na een dag werken, heb je gasten en weinig tijd om alles te bereiden, of wil je gewoon eens iets anders eten. Dan neem je contact op met het restaurant en wacht je gewoon af.

Precies wat de hoofdpersoon van dit verhaal deed, alleen jammer dat hij samen met de zak een onwelkome verrassing kreeg. Laten we het samen uitzoeken.

via thesuedeshow/Tik Tok

Advertisement
thesuedeshow/Tik Tok

thesuedeshow/Tik Tok

De TikToker bekend onder de naam @thesuedeshow, plaatste een video op zijn profiel waarop te zien is hoe hij het avondeten ontving dat was besteld bij WingStop, een Amerikaanse restaurantketen. De man, blij met wat hem te wachten stond, opende de tas, maar was sprakeloos toen hij zag dat er niets in zat. Je leest het goed. De bestelling, die kippenvleugels en patat moest bevatten, bestond namelijk uit lege dozen en een simpel briefje.

Ongelovig las de klant het bericht, dat luidde: "Sorry dat ik je maaltijd heb opgegeten, maar ik heb geen geld meer en ik had honger. Het is alsof je me het eten hebt aangeboden."

Advertisement
thesuedeshow/Tik Tok

thesuedeshow/Tik Tok

Kortom, de bezorger had zo'n trek dat hij de verleiding niet kon weerstaan ​​en besloot het avondeten van iemand anders op te eten en zich vervolgens te beperken tot het schrijven van zijn excuses.

De bezorging was dus volgens de voorschriften gedaan, maar er zat niets anders in dan lege doosjes en al geconsumeerde kippenvleugels. Een enorme teleurstelling die de jongen wilde delen en die de hilariteit en commentaren van de gebruikers wekte.

thesuedeshow/Tik Tok

thesuedeshow/Tik Tok

Velen hebben hun mening over deze zeer vreemde zaak geschreven, en als er aan de ene kant mensen zijn die erg kritisch zijn geweest over de bezorger, zijn er aan de andere kant mensen geweest die begrip voor hem hebben getoond. Aangezien hij honger had en ook had gezorgd voor een briefje met verontschuldigingen, voelden veel volgers van @thesuedeshow er niets voor om naar hem uit te halen. In ieder geval stelden velen voor dat de klant contact opneemt met het restaurant voor een terugbetaling.

Hoe zou jij in zijn plaats hebben gereageerd?

Advertisement