Moeder en dochter worden aangezien voor zussen: ze verschillen in werkelijkheid 22 jaar van elkaar

Janine image
door Janine

10 Oktober 2022

Moeder en dochter worden aangezien voor zussen: ze verschillen in werkelijkheid 22 jaar van elkaar
Advertisement

Fit en jong blijven is de droom van veel mensen, vooral als je ouder wordt en de eerste tekenen van het verstrijken van de tijd zichtbaar worden. Er zijn mensen die hierin gemakkelijk slagen en die daarentegen iets meer moeite moeten doen om dit doel te bereiken, maar als de inzet hoog is, kunnen de resultaten optimaal zijn. Er zijn namelijk mensen die erin slagen om zo'n mooi en jeugdig uiterlijk te hebben, dat zelfs degenen die aandachtig zijn in de war raken, vooral als je een dochter of een zoon hebt om mee te vergelijken.

In een aantal gevallen kan het voorkomen dat bijvoorbeeld moeder en dochter voor zussen worden aangezien en de afstand van jaren tussen hen praktisch teniet wordt gedaan. De twee vrouwelijke hoofdrolspelers van dit verhaal weten er iets van. Laten we eens kijken wie ze zijn.

via Inkl

Advertisement
amyjosimpson/Tik Tok

amyjosimpson/Tik Tok

Over Amy-Jo Simpson en haar dochter Megan wordt veel gepraat vanwege de buitengewone gelijkenis die hen kenmerkt en vanwege hun schoonheid. Wat de meeste aandacht trok en veel gebruikers sprakeloos maakte, was om te ontdekken dat ze 22 jaar verschil hebben, maar dat lijkt helemaal niet zo.

De moeder brengt in feite, met haar 41 jaar, terwijl ze er veel jonger uitziet, het publiek in verwarring, zozeer dat het hen doet denken dat zij de zus is van haar 19-jarige dochter en niet haar moeder. Amy, die graag video's van haar familie op haar Tik Tok-pagina plaatst, is in topvorm en als ze zich naast Megan laat zien, weet je niet wie de moeder en wie de dochter is.

Advertisement
amyjosimpson/Tik Tok

amyjosimpson/Tik Tok

In sommige clips wandelen moeder en dochter langs de rand van een zwembad, of geven ze samen fitnesslessen, of gaan naar de kapper, allemaal momenten die verbaasde opmerkingen hebben verzameld van gebruikers die hun ogen niet kunnen geloven.

"Jullie zijn fantastisch"; "Nee, echt, is dat je zus?"; "Het is niet mogelijk dat je een 19-jarige dochter hebt" - dit zijn slechts enkele berichten van degenen die de video's bekijken en hoewel er bevestiging is van Amy over de mate van verwantschap die hen bindt, zijn velen nog steeds aarzelend en geloven niet dat het echt mogelijk is. Toch is Megan de dochter en weet haar moeder gewoon hoe ze fit moet blijven en voor haar uiterlijk moet zorgen.

amyjosimpson/Tik Tok

amyjosimpson/Tik Tok

Ook wij kunnen niet anders dan zoveel schoonheid opmerken en ons voegen bij het koor van complimenten dat de twee vrouwen letterlijk heeft overweldigd. Wie wil er tenslotte niet dat lichaam, die energie en die jeugdigheid als je 40 bent?

Zou jij ooit hebben gedacht dat de ene de dochter is en de andere haar moeder?

Advertisement