In 10 jaar werken kwam hij altijd wat te vroeg: werknemer kreeg $10.000 (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

05 Oktober 2022

In 10 jaar werken kwam hij altijd wat te vroeg: werknemer kreeg $10.000 (+ VIDEO)
Advertisement

Het leven van veel mensen bestaat uit opofferingen, inspanningen en moeite om hun doelen te bereiken. Helaas krijg je niets voor niets en zijn er mensen die noodzakelijkerwijs harder moeten werken dan anderen om de eindjes aan elkaar te knopen, zo niet zelfs om te overleven. Dit betekent niet dat je je werk niet goed kunt doen en dat je er niet voor beloond kunt worden. De hoofdpersoon van dit verhaal werkte 10 jaar intensief in dezelfde restaurantketen en zijn toewijding leverde hem een ​​bonus op die "zijn leven veranderde".

via Youtube / 13WMAZ

Advertisement
Youtube Screenshot

Youtube Screenshot

Khoury Booze werd door zijn manager erkend als een modelwerknemer na 10 lange jaren in een restaurant van de bekende Amerikaanse fastfoodketen Kentucky Fried Chicken (KFC). Khoury is geen jonge jongen meer, hij woont met zijn vrouw en kinderen in de stad Mecon, in Georgia (VS), en is dankbaar voor zijn werk. Ondanks de vele jaren die hij heeft besteed aan het uitvoeren van dezelfde taken, ten goede of ten kwade, lijkt Khoury zijn motivatie niet te hebben verloren. Tijdens zijn dienstjaren kwam hij namelijk altijd vroeg op de werkvloer en toonde hij ook vriendelijkheid, verantwoordelijkheid en aandacht in alles wat hij deed. Zijn manager, Cristina, prees hem openlijk en noemde hem de beste werknemer die ze ooit had gehad. Zelfs in de moeilijkste periodes is de man nooit afwezig geweest van zijn werk en is hij nooit te laat gekomen. Het is aan hem in feite dat de bedrijfspremie van $10.000 voor de beste werknemer werd toegekend.

Advertisement

Khoury kon niet geloven dat hij die belangrijke bonus had gekregen en was Cristina en iedereen die hem geweldig werk had laten doen erg dankbaar. Met het geld zal Khoury eindelijk in staat zijn om zijn auto te repareren en zijn kinderen mee op vakantie te nemen, en ook wat cadeaus voor zijn vrouw te kopen. Hij gaf commentaar op de geweldige verrassing, ook om jongeren te motiveren en te inspireren: "Er moeten veel offers worden gebracht, maar ik zou alle jongeren advies willen geven. Als je een baan kunt vinden, zorg dan dat je het houdt en probeer een deel van het geld opzij te leggen voor de toekomst".

Een waardevol en oprecht advies dat we allemaal moeten koesteren!

Advertisement