19-jarige realiseert zijn droom om zijn eigen bakkerij te openen: hij werkt elke dag hard van 2 tot 19 uur

Janine image
door Janine

07 Oktober 2022

19-jarige realiseert zijn droom om zijn eigen bakkerij te openen: hij werkt elke dag hard van 2 tot 19 uur
Advertisement

Het is bekend dat jongeren gewoonlijk vol ambities zitten met betrekking tot hun professionele toekomst. Van jongs af aan begint men te dromen om iets te worden: of het gewilde beroep nu astronaut, voetballer of arts is, het maakt niet uit, want het gaat om de vastberadenheid en passie die de jongen of het meisje demonstreert een dergelijk doel te bereiken. De jonge hoofdpersoon van dit verhaal, bijvoorbeeld, had een nogal ongewoon verlangen naar wat zijn toekomst betrof, maar dat betekende niet dat hij minder passie had om het te realiseren, integendeel - vastberadener dan ooit slaagde hij erin een professional te worden op zijn 19e, en zijn eigen winkel te openen. We vertellen je alle details.

via Instagram / la_maison_des_pains_08

Advertisement

Bryan Jonniaux is 19 jaar maar hij is al heel zeker van wat hij wil doen in het leven: bakker. Dat klopt, je leest het goed. Hoewel het niet bepaald de droom van elke tiener is om een ​​bakkerij te openen, liet Bryan zich door niemand ontmoedigen en dankzij de steun van zijn ouders slaagde hij er zelfs in een locatie te kopen om als winkel te gebruiken. De jonge man woont in een dorp van 1300 inwoners in de Ardennen en heeft hard gewerkt om dit doel te bereiken. Zijn toewijding heeft zijn vruchten afgeworpen, want Bryan is nu een echte ondernemer, zij het nog klein; om de inspanningen van zijn ouders terug te betalen, besloot de jongen hen in dienst te nemen.

De jonge man droomde er al van om brood te maken en heerlijk ambachtelijk gebak te maken sinds hij op de basisschool zat. De passie verdween nooit en meer dan 10 jaar later kon die jongen zijn droom realiseren. Nu is Bryan de eigenaar van een bakkerij in Signy-le-Petit, een kleine Franse gemeente.

Advertisement

Veel jonge mensen lijken tegenwoordig bang te zijn om hard te werken, maar Bryan niet: bakker en banketbakker zijn betekent 's ochtends heel vroeg opstaan ​​om brood te bakken. Bryan is een echt voorbeeld om te volgen, hij werkt zes dagen per week, van 02.00 uur tot 19.00 uur, sluitingstijd, elke dag. Niet iedereen zou bereid zijn om zulke uren te werken, maar Bryan is dolgelukkig als zijn klanten zijn producten kopen, waarmee ze laten zien dat ze zijn werk waarderen.

We wensen deze jongeman veel succes en hopen dat andere jongeren hun droom op dezelfde manier kunnen realiseren.

Advertisement