Kind geeft een deel van zijn lunch op en legt het opzij: "Ik eet het niet, het is voor mijn moeder" (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

04 Oktober 2022

Kind geeft een deel van zijn lunch op en legt het opzij: "Ik eet het niet, het is voor mijn moeder" (+ VIDEO)
Advertisement

Er zijn enkele realiteiten binnen het gezin die niet altijd gemakkelijk te beheren zijn, vooral als de financiën schaars zijn en je moet opletten, zodat het aan niets ontbreekt, vooral eten op tafel. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en de problemen niet onoverkomelijk worden, doet elke ouder zijn best en werkt hij zo hard hij kan: iets wat vanzelfsprekend is, laten we eerlijk zijn, en niet zo verwonderlijk is. Wat aan de andere kant verrassend is, is wanneer de kleintjes een liefdevol en oprecht gebaar maken.

In feite zijn we niet gewend om te zien of te horen over kinderen die iets opgeven om het aan hun moeder of vader te geven, maar toch zijn er veel in de wereld en de hoofdpersoon van dit verhaal is hiervan een voorbeeld. Laten we hem samen leren kennen.

via Cesar Eduardo Peralta/Facebook

Advertisement
Cesar Eduardo Peralta/Facebook

Cesar Eduardo Peralta/Facebook

Mateo is een kind dat naar de kleuterschool gaat en het hele web heeft ontroerd door een liefdevol gebaar naar zijn moeder. Meestal zijn het de ouders die het onmogelijke doen voor het welzijn van hun kinderen, maar in dit geval zijn de rollen omgedraaid. In een video die is gemaakt door een van de juffen, zie je de kleine terwijl hij aan tafel zit te eten. Maar omdat ze de portie kip niet meer op tafel zag waar Mateo zat, vroeg de juf aan het kind waar het was en hij haalde kalm en sereen een zak met het eten erin uit zijn tas.

“Waarom eet je het niet op?” - vraagt ​​de vrouw en meteen daarna hoor je de kleine antwoorden: "Het is voor mijn moeder". Hij gaf dus een deel van zijn maaltijd op om het te bewaren en mee naar huis te nemen voor zijn moeder. Een gebaar dat ontroerde vanwege de tederheid en liefde waarvan het wordt gekenmerkt.

Advertisement
Cesar Eduardo Peralta/Facebook

Cesar Eduardo Peralta/Facebook

Welk kind zou namelijk voedsel opgeven om het aan een ouder te geven? Misschien een paar of misschien veel, maar het klinkt een beetje vreemd omdat in de meeste gevallen het omgekeerde gebeurt. Hier echter niet. Het was Mateo die een kleine opgave deed omwille van zijn moeder.

Internetgebruikers die van zijn verhaal hoorden, konden niet anders dan het kind en zijn ouders complimenteren, die goede en belangrijke waarden aan hun zoon wisten door te geven. Hij maakte ze niet alleen de zijne, maar kon ze vanaf het begin ook in de praktijk brengen.

❤️Mateo no se comió la presa de pollo de su almuerzo todo por llevársela a su mamá. El gesto del niño (de tener en cuenta a su mamá) ha sido aplaudido en redes sociales.❤️❤️❤️👏👏👏

Pubblicato da Cesar Eduardo Peralta su Venerdì 29 luglio 2022

Is het geen bijzonder mannetje?

Advertisement