Vrouw vindt 500 euro in de zak van de lunch die ze bij het fastfoodrestaurant heeft gekocht: ze besluit het terug te geven

Janine image
door Janine

09 Oktober 2022

Vrouw vindt 500 euro in de zak van de lunch die ze bij het fastfoodrestaurant heeft gekocht: ze besluit het terug te geven
Advertisement

Er wordt gezegd dat "geld niet gelukkig maakt", maar het kan het leven van veel mensen zeker vereenvoudigen, het kan zelfs de meest loyale en eerlijke "verleiden" voor het geval je een behoorlijk bedrag in contanten vindt, misschien door puur toeval. Een vrouw uit Georgia - Verenigde Staten - weet er alles van, die door de autoriteiten werd geprezen nadat ze meer dan 500 euro in contanten had teruggegeven die ze in de zak van haar broodje had gevonden, een paar uur eerder voor de lunch gekocht bij het fastfoodrestaurant KFC, dat zich vlakbij haar kantoor bevindt.

via New York Post

Pexels / Not the Actual Photo

Pexels / Not the Actual Photo

De som geld was genoeg om de rekeningen en een klein deel van de medicijnen voor haar man te betalen. Mevrouw Oliver vertelde namelijk dat haar gezin te maken heeft met enorme medische kosten voor een totaal van ongeveer 2 miljoen euro. Ze gaf toe dat ze er “even” over gedacht heeft om dat bedrag voor zichzelf te houden. Maar toen koos ze ervoor om het juiste te doen en belde ze de politie.

In een bericht dat op Facebook werd gedeeld, bedankte de politie van Jackson City de vrouw voor het gebaar. "Karakter en integriteit bestaan ​​uit het juiste doen wanneer niemand kijkt!", schreven ze.

Advertisement

Character and integrity is doing the right thing when no one is looking!!! The Jackson Police Department would like to...

Pubblicato da City of Jackson Police Department, Georgia su Mercoledì 14 settembre 2022

"De politie van Jackson wil hulde brengen aan mevrouw Joann Oliver voor haar eerlijkheid en goedheid. Een paar dagen geleden werd de politie van Jackson naar de werkplek van mevrouw Oliver geroepen. De vrouw was tijdens de lunchpauze naar een KFC-restaurant gegaan en keerde terug naar haar werk om van haar maaltijd te genieten”, zeiden de agenten.

"Toen ze het zakje opendeed, was ze verrast om 500 euro contant onder het broodje te vinden. Na onderzoek te hebben gedaan naar de vondst, werd vastgesteld dat er wat geld van het restaurant per ongeluk in haar zak van KFC was gestopt. Joann deed niet alleen het juiste, ze redde ook de baan van de manager. Mevrouw Oliver, bedankt dat u ons eraan herinnert dat we geweldige burgers in Jackson hebben en dat mensen zoals u ons geweldig maken!', concludeerden ze.

Eerlijkheid voor alles, dus. Wat zou jij hebben gedaan in de plaats van mevrouw Oliver? Schrijf het ons in de reacties!

Advertisement