Pizzeria op de rand van faillissement is volgeboekt dankzij een onverwachte recensie

Janine image
door Janine

12 April 2023

Pizzeria op de rand van faillissement is volgeboekt dankzij een onverwachte recensie
Advertisement

We hebben allemaal een droom, maar vaak zijn ze niet gemakkelijk te realiseren. Daarom vecht je, als het eindelijk gebeurt, met hand en tand om het levend te houden. Dat weet Frank Steele goed, een man die al meer dan 30 jaar niets liever wilde dan zijn eigen pizzeria openen.

Meneer Steele is er eindelijk in geslaagd zijn droom waar te maken door zijn eigen restaurant Frankensons te openen in Las Vegas, in Nevada, Verenigde Staten. Het succes kwam echter niet meteen en het bedrijf had moeite om van de grond te komen: de dagelijkse inkomsten van het restaurant waren erg laag en bereikten amper $400.

via Ktnv

Advertisement
Instagram - @keith_lee125

Instagram - @keith_lee125

Ondanks de moeilijkheden heeft Frank altijd een positieve en genereuze houding getoond ten opzichte van zijn weinige klanten, in een poging hen de best mogelijke service te bieden. Op een dag bedacht een medewerker om contact op te nemen met Keith Lee, een zeer bekende restaurantcriticus op sociale media, om hem uit te nodigen om hun eten te proeven. Keith accepteerde de uitnodiging en verscheen op een middag in het restaurant.

De eigenaar bediende de criticus zelf en voegde royale porties extra sauzen toe aan zijn bestellingen. Terwijl ze aten, praatten de twee en Frank bekende dat hij niet wist wie Keith was. Deze laatste onthulde hem dat hij een restaurantcriticus was en keerde toen terug naar huis om Franks eten te proberen. Keith was zeer tevreden, zodanig zelfs dat hij het promootte bij zijn miljoenen volgers met een "9,8 op 10". De criticus voerde ook aan dat het probleem van de pizzeria niet de kwaliteit van het eten was, maar het gebrek aan adequate marketing om klanten aan te trekken.

Advertisement

Na het plaatsen van de video op Frankensons zorgde Keith voor een enorm succes voor het restaurant: in slechts één avond kreeg de sociale pagina van het restaurant 70.000 volgers en honderden mensen bezochten het restaurant om van het eten te genieten. Frank riep de hulp in van familie en vrienden om aan de vraag te voldoen, maar moest uiteindelijk eerder sluiten omdat al het bereide eten op was.

Mensen zijn uit andere staten gekomen om het eten van Frankensons te proberen. Toen Keith terugkwam om een ​​van Franks smoothies te proeven, kon hij niet naar binnen vanwege de lange rij mensen tot aan de overkant van de straat. Frank begroette Keith als een royalty en bedankte hem voor al het succes dat zijn video had opgeleverd. Ondanks dat hij werd overweldigd door de populaire vraag, kon Frank Keith niet dankbaarder zijn voor het verspreiden van het woord aan de wereld over zijn eten. Keith heeft geen betaling ontvangen voor de restaurantrecensie van Frank: "Ik doe het alleen om weinig bekende restaurants te helpen", merkte hij op.

Een groot succes voor Frank en zijn restaurant, waar hij al dertig jaar altijd van droomt!

Advertisement