Deze vrouw poetst haar tanden al 10 jaar niet: "ondanks alles is mijn glimlach perfect"

Janine image
door Janine

22 Oktober 2022

Deze vrouw poetst haar tanden al 10 jaar niet: "ondanks alles is mijn glimlach perfect"
Advertisement

Het verzorgen van je hygiëne is iets dat niet kan worden genegeerd. Natuurlijk zijn er gevallen waarin het niet zo eenvoudig is om een ​​constante schoonmaakroutine te handhaven, maar het is niet alleen belangrijk om geen slechte geuren af ​​te geven, die de mensen om ons heen zouden kunnen storen, maar ook en vooral vanwege een kwestie van welzijn. Een goed voorbeeld hiervan is het tandenpoetsen.

We weten hoe essentieel het is om de mond altijd schoon te houden om problemen te voorkomen waardoor we naar de tandarts moeten, maar niet iedereen is het met deze stelling eens. Er zijn namelijk vrouwen en mannen die liever geen tandpasta en tandenborstel gebruiken en dus nooit hun tanden poetsen. Denk je dat het niet mogelijk is? Je hebt het mis, het bewijs is een 23-jarige die precies dit geheim heeft bekend.

via The Sun

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Zij is Alice Kid, een jonge onderwijzeres die samen met haar partner en haar zoon Carter in South Croydon woont. In een interview dat haar samen met andere vrouwen in de schijnwerpers zette, bekende ze dat ze haar tanden al ongeveer 10 jaar niet heeft gepoetst. Precies. Sinds ze de beugel uitdeed op 13-jarige leeftijd en nadat haar werd geadviseerd om het een jaar lang goed schoon te houden, heeft Alice haar tandenborstel weggegooid en nooit meer haar tanden gepoetst.

"Ik doe het nooit en ik beken het ondanks dat het iets “vreemds” is - zei de vrouw - ik ben er jaren geleden mee gestopt en ik heb er nooit spijt van gehad. Mijn tanden zijn gezond en mijn adem ruikt niet slecht. Als ik in de spiegel kijk zie ik perfecte tanden, wat mijn tandarts bevestigt als ik één keer per jaar voor controle naar hem toe ga".

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Een gewoonte die, laten we eerlijk zijn, maar weinigen delen en best vreemd klinkt. Toch is Alice er steeds meer van overtuigd om door te gaan met haar routine en heeft ze verklaard dat haar eetstijl haar ook helpt. De jonge vrouw bekende namelijk dat ze niet veel voedsel eet dat rijk is aan suikers, geen fruit eet en geen rode wijn of andere alcoholische dranken drinkt, die vlekken kunnen veroorzaken, om nog maar te zwijgen van het feit dat ze niet rookt en dit komt ook het welzijn van haar mond ten goede.

Het enige dat ze gewoonlijk doet, is op kauwgom met muntsmaak kauwen. Andere vrouwen hebben verklaard dat ze hetzelfde doen en nog steeds tevreden zijn met de glimlach die ze hebben. Zou jij ooit al die tijd zonder een tandenborstel en een beetje tandpasta op je tanden kunnen?

Advertisement