Bruid neemt stiefzoon en ex van haar echtgenoot op in haar huwelijksgelofte: "We zullen één grote familie zijn"

Janine image
door Janine

16 Oktober 2022

Bruid neemt stiefzoon en ex van haar echtgenoot op in haar huwelijksgelofte: "We zullen één grote familie zijn"
Advertisement

Er zijn tegenwoordig veel gemengde relaties en gezinnen, die nieuwe uitdagingen met zich meebrengen, vooral bij het opvoeden van kinderen. Met solide communicatie, respect en begrip kan de uitgebreide familie echter schitteren in al zijn liefde.

Dit is precies wat Katie Mosser ons liet zien op haar trouwdag, de huwelijksgeloften voorlezend in een ontroerende toespraak vol liefdevolle woorden voor haar Jeremy, maar ook voor zijn ex-vriendin en hun zoon.

via Today

Advertisement
YouTube - FOX 5 Atlanta

YouTube - FOX 5 Atlanta

Op het moment van de huwelijksgeloften verwachtte Jeremy dat Katie haar beloften aan hem zou doen, maar in plaats daarvan wendde de bruid zich tot Casey Bender, de ex-vriendin van de man en moeder van hun 4-jarige zoon Landon. De bruid vroeg Casey en haar man, Tyler, om op te staan.

"Ten eerste wil ik jullie bedanken dat jullie me als jullie vriendin hebben geaccepteerd en me deel laat uitmaken van het leven van de kleine Landon," zei Musser, eraan toevoegend: "Ik zal van jullie houden, van jullie allemaal, wat er ook gebeurt. We zijn familie, altijd. Ik beloof een fantastische stiefmoeder voor jullie zoon te zijn. Ik zal hem elke dag begeleiden, onderwijzen en van hem houden”.

Advertisement
YouTube - FOX 5 Atlanta

YouTube - FOX 5 Atlanta

Musser wendde zich toen tot haar stiefzoon: "Landon, ik zal meer van je houden dan je je kunt voorstellen. Ik had het voorrecht om je vanaf het begin te kennen. Ik hou ervan je te zien opgroeien. Ik beloof dat ik aan je zijde zal staan, naar je zal luisteren en elke dag van je zal houden. Ik beloof dat ik met heel mijn hart van je vader zal houden en de beste vriendin van je moeder zal zijn. We zullen de rest van je leven één grote familie zijn. Ik hou heel veel van je".

Tijdens de receptie onthulde Casey dat ze geen idee had dat Katie haar en haar zoon er zo bij zou betrekken: "Alleen uitgenodigd zijn voor de bruiloft was voldoende voor mij, maar er ruimte aan wijden op een dag waarop het allemaal om jou draait en je echtgenoot, was zo ongelooflijk altruïstisch. Ik was overweldigd. Dank je wel, we houden ook van jou”.

YouTube - FOX 5 Atlanta

YouTube - FOX 5 Atlanta

Toen Katie met Jeremy een relatie kreeg, zaten ze op de universiteit: hij had het net uitgemaakt met zijn ex, maar ze verwachtte Landon. "Ik was geschokt en erg kwetsbaar destijds”, legt Casey uit. Het was geen goed begin voor de twee vrouwen, maar Katie nam uiteindelijk contact op met Casey en ze gingen beleefd met elkaar om voor Landon's eerste verjaardag. In het begin waren de gesprekken gericht op de baby, maar uiteindelijk realiseerden ze zich dat ze een echte vriendschap aan het sluiten waren.

"We hadden veel dingen gemeen naast Landon en we begonnen echt een band te krijgen. Ik had nooit gedacht dat zij en ik beste vriendinnen zouden worden", legt Casey uit. Na de bruiloft deelde Casey de video op haar Facebook-pagina om anderen te inspireren om hun co-ouderschapssituaties op te lossen en te doen wat het beste is voor de kinderen.

Het gaat immers om hun welzijn en als het verleden terzijde kan worden geschoven, is dat alleen maar goed.

Advertisement