Zij is 48 en hij is 25: "we ontmoetten elkaar op een datingsite en werden meteen verliefd"

Janine image
door Janine

15 Oktober 2022

Zij is 48 en hij is 25: "we ontmoetten elkaar op een datingsite en werden meteen verliefd"
Advertisement

Er zijn veel manieren om interessante mensen te ontmoeten. Soms is het voldoende om een ​​feestje bij te wonen, in een restaurant te zitten, uit te gaan met vrienden, of jezelf in te schrijven op een datingsite. Vooral de laatste jaren zijn deze platforms steeds meer verspreid en kan iedereen zich aanmelden om zijn kennissenkring uit te breiden en, als alles goed gaat, zijn soulmate vinden.

Iets wat waarschijnlijk de hoofdpersoon van dit verhaal dacht die verbaasd was over wat haar overkwam. Laten we eens kijken waarom.

via Daily Record

Advertisement
alex.michael13/Tik Tok

alex.michael13/Tik Tok

Vrijgezel, met een mislukt huwelijk en twee kinderen van 19 en 23 jaar, besloot Rachel Caudele zich op 48-jarige leeftijd te registreren op een datingsite. Velen doen het en het is niet zo zeldzaam om de juiste persoon te ontmoeten om het leven mee te delen. Misschien had ze dit eerst niet verwacht, maar volgde ze gewoon het advies van een vriend op om wat afgeleid te worden.

Degenen die bekend zijn met deze portals weten hoe ze werken en weten dat voordat je verder gaat met de contacten, je je voorkeuren kunt toevoegen om alleen de profielen van jouw interesse te bekijken. Wat Rachel deed, maar ze vergat de leeftijd in te stellen van de mensen die ze wilde ontmoeten.

Maar deze kleine fout pakte goed uit. De vrouw werd namelijk gecontacteerd door een jonge man, Alex Michael, op wie ze verliefd werd. Jammer dat ze begon te twijfelen toen ze zijn leeftijd ontdekte. De jonge man uit Texas vertelde haar namelijk dat hij slechts 25 jaar oud was, oftewel 23 jaar jonger dan zij. Een verschil dat de vrouw aanvankelijk blokkeerde, maar dat blijkbaar slechts voor een beperkte tijd een obstakel vormde.

Advertisement
alex.michael13/Tik Tok

alex.michael13/Tik Tok

De twee hebben, na een tijdje virtueel gepraat te hebben, besloten om elkaar te ontmoeten en Rachel ging haar toekomstige partner in Texas opzoeken. Ze kregen meteen een klik en de twee konden niet anders dan hun hart volgen. Ze kregen een relatie, zonder rekening te houden met het feit dat Alex even oud was als de oudste zoon van de vrouw en zelfs niet met de kritiek die familie en vrienden hadden op de keuze. Bovendien hebben de twee er voor gekozen om samen te wonen en is hij voor zijn geliefde naar New York verhuisd.

"Het was de beste ervaring van mijn leven - bekende de vrouw - ik wilde van mijn vrijheid genieten en ik schreef me in voor de datingsite. Ik begon met Alex berichten uit te wisselen en zijn foto, zijn ogen, vertelden me dat hij lief en vriendelijk was. Leeftijd leek een onoverkomelijk probleem, maar ik had het mis - ging ze verder - en ik zou iedereen willen zeggen dat je je niet moet laten beïnvloeden door de afkeuring van anderen. Geef ze niet de kans om jou te beïnvloeden, we hebben maar één leven, laten we er volop van genieten".

Woorden die we kunnen delen, of niet, het hangt af van je standpunt. Wat vind jij?

Advertisement