Hij valt in slaap in de trein en zijn vrienden stappen uit zonder iets te zeggen: hij wordt wakker in een ander land

Janine image
door Janine

22 Oktober 2022

Hij valt in slaap in de trein en zijn vrienden stappen uit zonder iets te zeggen: hij wordt wakker in een ander land
Advertisement

Vrienden zouden die mensen moeten zijn die elkaar uitkiezen om wat tijd door te brengen in gezelschap waarop ze kunnen rekenen, ook in geval van moeilijkheden: ze moeten loyaal zijn zodat ze te vertrouwen zijn. Er zijn echter mensen die dit concept niet goed in gedachten hebben, vooral als ze grappen uithalen, en niet aarzelen om het leven van hun vrienden wat moeilijker te maken, gewoon voor de lol: dit werd heel duidelijk voor een man genaamd Antonio midden in een treinreis door Europa.

via La Nacion

Advertisement
TikTok - @sebasdemont

TikTok - @sebasdemont

In de beelden die op TikTok worden gedeeld, wordt Antonio in slaap getoond terwijl zijn vrienden uit de trein stappen. Kort daarna ontvangt een van hen een reeks berichten van de ongelukkige vriend.

"Hé, jongens, deze keer zijn jullie te ver gegaan...", zei Antonio in een voicemailbericht op WhatsApp. Zijn vrienden beginnen, in plaats van zich zorgen te maken, hartelijk te lachen. Kort daarna komt er nog een bericht: "Ik ga naar een hotel, ik neem mijn koffer en ik praat nooit meer in mijn leven met jullie”, zei de man bij deze laatste gelegenheid.

Advertisement
TikTok - @sebasdemont

TikTok - @sebasdemont

Blijkbaar heeft de jongeman de grap van zijn vriendengroep niet goed begrepen en praat hij nog steeds niet met hen. Deze informatie is afgeleid van het kleine bijschrift dat vrienden hebben toegevoegd aan de video die is gedeeld op TikTok, die meer dan 1,2 miljoen keer is bekeken en die een verzoek om vergeving wil zijn: “Zo erg was het niet Antonio, geef ons een andere mogelijkheid", vragen ze.

Naast weergaven genereerde de video honderden reacties, waarvan de meeste in het voordeel van de man. "Antonio, als je dit ziet, zoek dan andere vrienden", schreef een gebruiker. "Hij viel in slaap omdat hij jullie vertrouwde: dat was belangrijk", merkte een ander op. "Ik ben verbijsterd door degenen die zeggen dat het geen groot probleem was: ze voelen zich beledigd door limieten die niet mogen worden overschreden, dat zijn geen vrienden", merkte een derde op.

Natuurlijk, misschien gingen ze iets te ver en hadden ze zich kunnen beperken en een "lichtere" grap kunnen uithalen met de ongelukkige Antonio. Wat denk jij ervan? Overdreef hij en moet hij ze vergeven, of was zijn reactie volkomen normaal en begrijpelijk?

Advertisement