Na twee zoons proberen ze een meisje te krijgen: ze wordt zwanger van een vijfling

Janine image
door Janine

18 Oktober 2022

Na twee zoons proberen ze een meisje te krijgen: ze wordt zwanger van een vijfling
Advertisement

Veel ouders dromen van een groot gezin, maar soms kan het lot ook "overdrijven". Dit is wat er gebeurde met Megan Hulen, uit North Dakota, Verenigde Staten, en haar man Joshua: het paar was al ouders van Jacob, 8, en Matthew, 3, toen ze besloten om nog een kind te krijgen in de hoop een meisje te krijgen. De moeder was nooit in staat geweest om op natuurlijke wijze zwanger te worden, dus in het verleden vertrouwde ze op vruchtbaarheidsmiddelen en geassisteerde voortplanting.

via The Sun

Advertisement

Het stel was stomverbaasd toen ze ontdekten dat ze op een natuurlijke manier een vijfling hadden verwekt: "We hadden besloten om te proberen een dochter te krijgen en ik werd zwanger voordat ik zelfs maar met medicijnen was begonnen", zei Megan. "Ik begon me heel vreemd te voelen en dacht: 'Ik kan onmogelijk zwanger zijn omdat ik nooit zelf heb geovuleerd.' Toch kwam ik erachter dat ik zwanger was en dat was een verrassing op zich. Maar toen ontdekten we dat we vijf kinderen zouden krijgen en niets had ons hierop kunnen voorbereiden", aldus de enthousiaste vrouw.

Megan onderging een echo na zes weken, waar haar aanvankelijk werd verteld dat er maar één hartslag aanwezig was en dat het onwaarschijnlijk was dat alle vijf baby's levensvatbaar zouden zijn. "We kwamen een week later terug en we zagen vijf hartslagen. Ik was zo geschrokken: de echoscopiste was bang dat ze me pijn deed met de sonde omdat ik trilde en ik zei:" Ik tril omdat je me net hebt verteld dat ik vijf baby's ga krijgen”. Na de echo vertelde ik mijn man dat ik niet naar huis kon omdat ik tijd nodig had om het nieuws zonder de kinderen te verwerken, dus gingen we naar zijn kantoor en zaten we ongeveer een uur in een hoekje te huilen”, vervolgde de moeder.

Advertisement

"Ik realiseerde me dat het een zegen was en ik moest het gewoon accepteren en dankbaar zijn, dus - in een poging om tijdens deze zwangerschap te ontspannen - begon ik een keer per week een buikfoto te maken en deze kleine mijlpalen te vieren. Toen ik eenmaal zen was, was ik in staat om gelukkig te zijn en in het moment te leven”, legde Megan uit. Afgezien van de emoties ontdekte de vrouw dat er een groot verschil is tussen het dragen van één kind en het dragen van vijf: "Het is absoluut veel vermoeiender, ik zou zeggen... vijf keer meer!", zei ze met een glimlach. Ze was echter verbijsterd door de snelheid en het gemak van de bevalling: “Het was niet wat ik had verwacht. Ik was zo geschrokken, want de baby's werden allemaal binnen vier minuten na elkaar geboren."

"Ons eerste jaar was erg chaotisch, maar altijd gevuld met liefde voor elk kind en natuurlijk ook voor onze oudere kinderen. Ze waren fantastisch”, vertelde Joshua. "Het is een flinke chaos, maar we zijn super enthousiast en blij dat we een groot gezin hebben. Het is groter dan we hadden verwacht, maar we zijn gezegend en we zijn er trots op."

We wensen deze geweldige familie een prachtige en vredige toekomst toe!

Advertisement