Serveerster neemt de baby van een klant in haar armen zodat ze comfortabel kan eten

Janine image
door Janine

19 Oktober 2022

Serveerster neemt de baby van een klant in haar armen zodat ze comfortabel kan eten
Advertisement

Soms hebben we het gevoel dat de wereld vol goede mensen is, maar dat het niet altijd eenvoudig is om hen te ontmoeten. Natuurlijk, als je geen geluk hebt, is het moeilijk te geloven dat dit waar is, maar dan zijn er verhalen die ons vertrouwen geven en ons ervan overtuigen dat er een betere wereld kan zijn en dat het een plek is die wordt bewoond door deze vriendelijke beschermengelen.

Een verhaal dat dit idee versterkt, is degene die een moeder, haar baby en een serveerster als protagonisten zag. Wij vertellen je wat meer over hen.

via Understanding Compassion

Advertisement

Everyday I hold a baby in one hand and eat with the other. But it’s not everyday that I have a waitress offer me to hold...

Pubblicato da Stories For The Soul su Domenica 11 settembre 2022

Nicole Kindhart is een jonge moeder die met haar baby naar Disney World reisde toen ze stopte voor een lunchstop bij Cracker Barrel in Lake City, in Florida. Hier bestelde de vrouw haar snelle maaltijd en stond op het punt het te eten zoals ze dat elke dag doet: met de enige beschikbare hand, aangezien de andere bezig was haar zoon vast te houden.

Een veel voorkomende scène en iets wat veel moeders of vaders doen als ze met hun kinderen op pad zijn en ze in hun armen houden, is de enige oplossing om ze rustig te houden en een hapje te kunnen eten. Niet iedereen ontmoet echter toevallig een bijzonder persoon als Charmin, de serveerster die de bestelling van deze moeder opnam en nog wat meer voor haar deed.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De medewerkster van het restaurant, die het tafereel zag en misschien dacht dat Nicole even moest rusten, benaderde haar en stelde voor haar baby even in haar armen te nemen, zodat ze comfortabel kon eten.

Een behulpzaamheid die niet altijd bij obers te vinden is, niet vanwege een kwestie van weinig altruïsme, maar gewoon omdat het vaak moeilijk is om klanten te beheren en zich met soortgelijke gebaren volledig voor hen beschikbaar te stellen. Charmin had het ook erg druk en het was spitsuur voor het restaurant, maar ze aarzelde geen moment en besloot iets voor de vermoeide vrouw te doen.

Deze laatste bedankte haar vervolgens niet alleen persoonlijk, maar plaatste ook een post op sociale media ter ere van haar om hulde te brengen aan haar vriendelijkheid en om haar gebaar bij zoveel mogelijk mensen bekend te maken.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Elke dag eet ik met slechts één hand omdat ik in de andere mijn baby heb en het gebeurt niet vaak dat een serveerster tot mijn beschikking staat om me te helpen en me comfortabel te laten eten - schrijft Nicole - Ze nam mijn baby en met hem in haar armen bleef ze rond de tafels lopen en vroeg iedereen of ze iets nodig hadden. Het was geen rustig moment, sterker nog, het was de drukste tijd. Het was heel lief, iedereen waardeerde het en mijn dag kreeg een positief aspect".

Het zijn mensen zoals Charmin die een verschil maken in onze wereld en ons laten denken dat we onszelf altijd kunnen verbeteren, iedereen. Er is tenslotte maar heel weinig nodig om goed te doen en deze serveerster is daar het bewijs van. Complimenten!

Advertisement