Hij brengt 29 uur door in het vliegtuig en hoort het onophoudelijke geschreeuw van een kind: de uitbarsting van een passagier

Janine image
door Janine

23 Oktober 2022

Hij brengt 29 uur door in het vliegtuig en hoort het onophoudelijke geschreeuw van een kind: de uitbarsting van een passagier
Advertisement

Vliegen is voor veel mensen geen prettige ervaring, maar als het gepaard gaat met het onophoudelijke geschreeuw van wispelturige kinderen, kan het een ware nachtmerrie worden. Een jonge muzikant en acteur weet dit maar al te goed toen hij een vlucht van 29 uur had van Nieuw-Zeeland naar Berlijn, in Duitsland. Als je tijdens korte reizen hoopt niet gestoord te worden, laat staan ​​een vlucht van deze duur! Helaas kunnen we nooit voorspellen wie er naast ons zal plaatsnemen of, meer in het algemeen, in het vliegtuig dat voor de reis is gekozen. Helaas had deze man niet veel geluk.

via TikTok / balubrigada

Advertisement
TikTok / balubrigada

TikTok / balubrigada

Henry Beasley hoopte waarschijnlijk zoveel mogelijk te ontspannen tijdens de lange reis die hem van Nieuw-Zeeland naar Europa zou brengen, om precies te zijn naar Berlijn. Zo'n vlucht duurt ongeveer 29 uur, wat oneindig lang is, en als je er niet genoeg op voorbereid bent, kan het allesbehalve ontspannend zijn. Wat de reis van deze man echter verschrikkelijk maakte, was de vervelende aanwezigheid van een kind dat nooit ophield met schreeuwen. Om getuige te zijn van zo'n ongelukkige gebeurtenis, filmde Henry zijn gezicht in de loop van de 29 uur, om aan te tonen hoe op de achtergrond steeds het geschreeuw van dit kind te horen was. De video was meteen een groot succes. Hoe was het mogelijk dat hij nooit ophield met schreeuwen? Hopelijk waren er een paar korte momenten van rust voor de oren van de arme passagiers, maar het is duidelijk dat zijn geschreeuw onophoudelijk was.

Advertisement
TikTok / balubrigada

TikTok / balubrigada

Henry was behoorlijk moe van dat onophoudelijke geschreeuw en zijn blik op de video toont dit ruimschoots aan. De laatste tijd horen we steeds vaker over "vluchten voor alleen volwassenen": dit is een onderwerp dat altijd voor veel controverses zorgt, vooral onder die ouders die moeten reizen en tegelijkertijd hun kinderen natuurlijk moeten meenemen. Sommigen hebben kritiek geuit op de video van Henry, met het argument dat geen enkele ouder zou willen dat zoiets in een vliegtuig gebeurt, en dat ze dat zelf ook niet leuk vinden: “Denk je dat we onze kinderen graag horen huilen in het bijzijn van anderen die ernaar moeten luisteren? Absoluut niet" en ook:" Voor ons is het ook niet leuk, het spijt me dat iemand moet luisteren naar het gejammer van mijn kind." Er zijn er ook die nog steeds vast overtuigd zijn van het nut van lijnvluchten die verboden zijn voor kleine kinderen.

Wat vind jij?

Advertisement