Het lukt haar niet om zwanger te worden: ze ontmoet een kind dat op zoek is naar een gezin en "hoort" dat God haar zegt hem te adopteren

Janine image
door Janine

28 Oktober 2022

Het lukt haar niet om zwanger te worden: ze ontmoet een kind dat op zoek is naar een gezin en "hoort" dat God haar zegt hem te adopteren
Advertisement

Veel stellen dromen ervan om kinderen te krijgen nadat ze een zekere stabiliteit in de relatie hebben bereikt, maar soms komen wensen op de meest ongelooflijke manieren uit: het verhaal van Keisha en Landon Brazell, een echtpaar uit Alabama (VS), is hiervan een heel duidelijk voorbeeld. Na een paar jaar huwelijk keken de twee er naar uit om ouders te worden, maar na anderhalf jaar proberen, besloten ze dat het tijd was om het advies van een arts in te winnen.

via Lovewhatmatters

Advertisement

De specialist legde uit dat er geen duidelijke redenen waren waarom Keisha een zwangerschap niet op natuurlijke wijze zou kunnen voldragen. De moeilijkheden bleven echter bestaan, zozeer zelfs dat Keisha medicijnen probeerde te vinden om een zwangerschap te vergemakkelijken. De medicijnen maakten haar echter emotioneel onstabiel, tot op het punt dat een vriendin van haar tegen haar zei: "Keisha, ik denk dat je er mee moet stoppen." De vrouw zei dat ze op dat moment, zonder aanwijsbare reden, “voelde” dat haar vriendin gelijk had. Nadat ze met haar man had gepraat en tot God had gebeden om een ​​uitweg, besloot het paar geen medicijnen meer te gebruiken.

Na een paar maanden stuurde een andere vriendin haar een bericht met de tekst: "Heb je er ooit aan gedacht om te adopteren? Deze kleine jongen zit in een pleeggezin en heeft een thuis nodig", vergezeld van een foto van een mooie lachende jongen. Keisha zei dat ze vijf minuten naar de foto staarde en gemengde gevoelens had. In haar hart had ze altijd al een eigen kind gewild en had ze nooit aan adoptie gedacht. Bovendien begreep ze niet hoe haar vriendin, die niets wist van haar mislukte pogingen, de behoefte voelde om haar deze informatie te verstrekken.

Advertisement

Keisha en haar man bespraken het samen en, als goede gelovigen, baden ze ook samen. Keisha bekende dat ze bad om een ​​teken van God dat zij en Landon voorbestemd waren om de adoptieouders van dat kind te worden. Een paar dagen later was de vrouw in het winkelcentrum aan het winkelen en op de kinderafdeling stond ze oog in oog met het jongetje dat geadopteerd wilde worden. "Hij glimlachte naar me en zijn gezicht lichtte op: zijn ogen fonkelden van vreugde", legde ze uit. "Ik had het gevoel alsof de Heer tegen me zei: 'Dit is je zoon'", onthulde ze.

Keisha rende naar huis om Landon alles te vertellen: "Ik kon mijn tranen niet bedwingen die over mijn wangen liepen, ik was een wervelwind van emoties", herinnert ze zich; ook Landon was geschokt. Op dat moment besloot het stel de jongen mee naar huis te nemen. Het echtpaar vulde meteen de aanvraag voor pleegzorg in, in de hoop op definitieve adoptie. Na een periode van pleegzorg vroeg de biologische moeder van het kind om het stel te spreken. Keisha onthulde dat de vrouw haar en Landon koos als ouders van haar zoon en de documenten ondertekende om de adoptie definitief te maken. Zo trad Abel Josiah Brazell op 29 oktober 2020 officieel toe tot de familie van Keisha en Landon. "God had een plan voor ons: hij liet ons geen biologisch kind krijgen omdat onze zoon al ter wereld was gekomen en op ons wachtte", vertelde ze.

Advertisement