Een man die op het punt staat te trouwen, annuleert de ceremonie om zijn drie kinderen te "beschermen".

Janine image
door Janine

17 Juli 2023

Een man die op het punt staat te trouwen, annuleert de ceremonie om zijn drie kinderen te "beschermen".
Advertisement

Het vinden van de ideale persoon om je leven mee te delen, de persoon om mee te trouwen en je wederhelft om een ​​gezin mee te stichten lijkt misschien makkelijk, maar dat is het helemaal niet. De wereld is natuurlijk divers en de mogelijkheden om de juiste man of vrouw te ontmoeten zijn ontelbaar, maar er moet aan zoveel factoren worden voldaan voordat men kan zeggen dat men de juiste heeft gevonden.

De man in het middelpunt van dit verhaal weet het heel goed, die een zeer belangrijke en ingrijpende keuze moest maken met betrekking tot zijn relatie. We leggen je de redenen uit.

via James Flores/Facebook

Advertisement

Ya recupere 60,000 pesos 🙏🏽 muchas gracias a todos por el apoyo DIOS LOS BENDIGA 😭💔💔💔💔 no hay boda pero gane conocer...

Pubblicato da James Flores su Martedì 13 luglio 2021

Een jonge Mexicaanse vader, James Flores, die in Monterrey woont, bevond zich in een nare situatie. Verliefd op een vrouw, had hij besloten met haar te trouwen, maar terwijl de voorbereidingen vorderden, brak er iets. De man plaatste een video op zijn Facebook-pagina waarin hij uitlegde waarom hij besloot zijn toekomstige bruid te verlaten.

"Ik ben heel erg verliefd op haar - bekende de man - maar naast partner ben ik vader en komen mijn drie kinderen op de eerste plaats". Uit zijn verhaal blijkt dat de vrouw zich niet bereid zou hebben getoond om als een moeder voor de kinderen te zorgen en dat alarmeerde James.

Advertisement

No cambies lo que más quieres en la vida por lo que quieres en el momento, porque los momentos pasan pero la vida sigue. ❤️

Pubblicato da James Flores su Sabato 17 luglio 2021

James Flores/Facebook

"Mijn 3 kinderen zijn geboren uit een eerdere relatie - vervolgde de man - en ik zocht ook een moeder voor ze, die van ze zou houden en voor ze zou zorgen, maar zij wilde dat niet". Daarom gaat het huwelijk niet door.

James probeerde echter de situatie in ieder geval vanuit economisch oogpunt te herstellen. Omdat hij al $4.300 voor de ceremonie had uitgegeven en ongeveer 200 gasten had uitgenodigd, besloot hij een advertentie op internet te plaatsen en het voor slechts $3.000 te verkopen. Als een ander stel op het punt stond te trouwen en "hun plaats wilde innemen", zouden ze welkom zijn. En zo gebeurde.

Esta fue la triste historia de porque cancele la boda 😭😭😭💔 MUCHAS GRACIAS A TODOS 🙏🏽 primero son mis hijos 🥺

Pubblicato da James Flores su Martedì 13 luglio 2021

Het verhaal kreeg duidelijk talloze meningen en velen hebben hem bij zijn beslissing gesteund, waarbij ze het belang van kinderen boven zijn partner benadrukten. Maar aan de andere kant zijn er mensen geweest die hem hard hebben bekritiseerd en beweerden dat James in werkelijkheid geen vrouw wilde, maar een oppas voor zijn kinderen.

Met welke van de twee standpunten ben jij het min of meer eens?

Advertisement