"Ik droomde van een perfecte glimlach: nu zie ik eruit als een paard"

Janine image
door Janine

22 Oktober 2022

"Ik droomde van een perfecte glimlach: nu zie ik eruit als een paard"
Advertisement

Er zijn mensen die, misschien vanwege iets waarvoor ze hun uiterlijk niet volledig kunnen accepteren, kleine of grote verbeteringen proberen aan te brengen. Er zijn mensen die besluiten hun haarkleur te veranderen, mensen die het afknippen, mensen die nadenken over een vernieuwing van hun garderobe, mensen die esthetische correcties ondergaan en mensen die gewoon een stralendere glimlach en wittere tanden willen.

Dit was het verlangen van de moeder waarover we je gaan vertellen, die heeft besloten iets aan haar gebit te doen, maar niet het gewenste resultaat heeft gekregen, en haar ervaring op haar Tik Tok-profiel wilde delen. Laten we eens kijken.

via lorenhx/Tik Tok

Advertisement
lorenhx/Tik Tok

lorenhx/Tik Tok

Lauren Hartley is een 23-jarige Engelse vrouw, moeder van 4 kinderen, die beroemd werd op internet door het delen van een hilarische clip op sociale media. Op de beelden kun je zien dat ze woedend vertelt over een bestelling die op internet is gedaan en niet precies ging zoals ze had gehoopt. Ze wilde graag een mooiere glimlach hebben en kocht een paar klemmen die ze op haar tanden zou aanbrengen en die haar het gewenste effect zouden geven. Helaas was dit niet het geval.

"Ik heb 180 pond uitgegeven om eruit te zien als een paard - begint Lauren - Ik hoopte gewoon mijn natuurlijke tanden te hebben, maar dan witter, maar dat was niet zo. Toen ze arriveerden en ik ze droeg, dacht ik meteen dat ze niet zouden passen en ik besloot ze terug te sturen. Ik lijk wel een paard."

Inderdaad, van wat je in de video ziet, is de overeenkomst er en veel gebruikers hebben haar hypothese bevestigd. Hoewel negatief, werd daarom ook een vleugje ironie gebruikt en wekte het veel geamuseerde commentaren op van de meer dan 3 miljoen mensen die erover hoorden.

Advertisement
lorenhx/Tik Tok

lorenhx/Tik Tok

Alle gekheid op een stokje, de ervaring was niet positief, vooral omdat de realiteit niet overeenkwam met wat werd beoordeeld door eerdere klanten. Reden waarom Lauren besloot de bestelling terug te sturen en het voorstel dat direct binnenkwam van het bedrijf af te wijzen. Blijkbaar zouden ze, om de klant niet te verliezen, hebben aangeboden de nodige veranderingen aan te brengen om bij haar glimlach te passen, maar de vrouw weigerde. Pas na aandringen kreeg ze haar geld terug.

Wat zou jij in haar plaats hebben gedaan?

Advertisement