Dit model ziet eruit als een eeuwige tiener, maar is in werkelijkheid 51 jaar oud

Janine image
door Janine

24 Oktober 2022

Dit model ziet eruit als een eeuwige tiener, maar is in werkelijkheid 51 jaar oud
Advertisement

Elke vrouw doet er alles aan om jong en in vorm te blijven, zowel fysiek als spiritueel, met make-up en natuurlijk een goede huidverzorging. Hierin lijken Aziatische vrouwen altijd een stap voor te zijn, vooral Japanse vrouwen die altijd jonger lijken dan ze zijn. Het is geen toeval dat in een bekende grap wordt gezegd dat je de leeftijd van een Japanse vrouw niet echt kunt weten, behalve door het aantal kleinkinderen dat ze heeft. Risa Hirako is zeker een voorbeeld van hoe een vrouw zichzelf ondanks haar leeftijd in topvorm weet te houden.

Raad eens hoe oud ze is...

via Instagram / risa_hirako

Risa Hirako is een Japans model dat bekend staat om haar extreem jeugdige uiterlijk, ondanks dat ze in werkelijkheid… 51 jaar oud is! Hirako, geboren in 1971, is een waar fenomeen in haar land en daarbuiten, aangezien ze eruit ziet als ee twintiger, ondanks dat ze veel ouder is. Je moet natuurlijk niet verwachten dat haar uiterlijk een geschenk van de natuur of een passieve levensstijl is, want dat is niet het geval.

Advertisement

Een aspect dat het model, fotograaf en blogger nooit verwaarloost, is het dieet en de ingrediënten die ze kiest: altijd biologisch en hierin merkt ze het verschil. Op haar Instagram-foto's zie je haar vaak lunchen of dineren met heel gezond voedsel, hoewel ze pizza of hamburgers niet opgeeft: "Ik heb geluncht in een biologische supermarkt. Ik raad de Kamado-pizza aan. Daarnaast bestelde ik een ijskoude matcha latte met havermelk en agavesiroop. Ik koop vaak biologische ingrediënten, biologische cosmetica en badzout", merkte het model op.

Als model en daarom zeer attent op haar imago, verzorgt Hirako haar kapsel, haarkleur en elk ander detail goed, dankzij haar vertrouwde styliste.

Ze ziet eruit als een tiener, maar ze is een vrouw die al boven de 40 is en precies om deze reden wordt er zo veel over haar gepraat. Wie wil er niet zo jong uit blijven zien? Er zijn mensen die er alles voor over zouden hebben om een ​​gladde en glanzende huid te hebben zoals de hare, zonder zelfs maar een rimpel. Dankzij haar Japanse afkomst en haar gezonde voeding denkt iedereen dat Hirako een twintiger is.

Hoe oud dacht jij dat ze was?

Advertisement