Ze opent een bar en op de eerste werkdag komen al haar vrienden bij haar: een verrassing om haar te steunen

Janine image
door Janine

28 Oktober 2022

Ze opent een bar en op de eerste werkdag komen al haar vrienden bij haar: een verrassing om haar te steunen
Advertisement

Het starten van een nieuw bedrijf kan voor paniek zorgen. De eerste dag is voor veel mensen bijna altijd onrustig, zich afvragend of klanten zullen komen opdagen of dat ze de aangeboden service zullen kunnen waarderen. Op dagen als deze kan een demonstratie van steun natuurlijk veel helpen.

Een leuke video die op het Reddit-forum wordt gedeeld, toont een jonge vrouw die een eigen bar heeft geopend en klaar is voor haar eerste werkdag, wanneer ze een verrassing krijgt.

via Reddit

Advertisement
Reddit

Reddit

Terwijl de jonge vrouw naar haar café gaat, ontdekt ze dat al haar vrienden voor de winkel in de rij staan ​​om haar te steunen. De video, getiteld "Ze opende een nieuwe activiteit en al haar vrienden kwamen op de eerste dag om haar te verrassen", ontroert veel gebruikers op internet. In de video zien we de vrouw richting het café lopen en tijdens de reis begroeten veel van haar vrienden haar, applaudisseren en motiveren haar. Je ziet twee meisjes springen van de spanning om te zien hoe hun vriendin haar gloednieuwe bedrijf start.

Het meisje kijkt verbaasd naar al die mensen en begint ontroerd te huilen. Het lijkt erop dat haar beste vriendinnen alle andere vrienden en kennissen hebben overtuigd om in de rij te gaan staan ​​om de jonge barvrouw te steunen. Het publiek dat haar toejuicht, betekent veel voor haar, gezien de opwinding van de openingsdag van haar bedrijf. De video trok veel aandacht en tientallen reacties.

Advertisement
Reddit

Reddit

“Ze moet een geweldig persoon zijn om zoveel vrienden te hebben", merkte een gebruiker op. Anderen schreven ironisch: “Ze huilt omdat ze niet genoeg personeel of voldoende voorraad heeft om dat aantal klanten aan te kunnen", grapte een man. "En toen vroegen ze allemaal om korting", voegde een ander eraan toe.

Een gebruiker stelde een zeer pragmatische vraag: "Het zijn veel vrienden. Hoe onthoud je al hun namen?", Waardoor je misschien moet glimlachen, maar het is gemakkelijk te raden dat ze niet allemaal hechte vrienden zijn. Dit zijn ongetwijfeld kennissen en vrienden van vrienden die ook besloten hebben betrokken te zijn bij het initiatief om het nieuwe bedrijf van de jonge vrouw te verwelkomen.

Een heel mooi en origineel gebaar om deze nieuwe zakenvrouw veel succes te wensen en haar het beste te wensen voor haar toekomst, vind je ook niet?

Advertisement