x
Ze opent een bar en op de eerste werkdag…
Hij maakt zijn werk in de mijnen af en rent naar een wedstrijd om bij zijn zoon te zijn: hij had zijn vuile kleren nog aan Na een operatie doet hij een dutje thuis: als hij wakker wordt vindt hij een kat die hem knuffelt

Ze opent een bar en op de eerste werkdag komen al haar vrienden bij haar: een verrassing om haar te steunen

28 Oktober 2022 • Door Janine
2.852
Advertisement

Het starten van een nieuw bedrijf kan voor paniek zorgen. De eerste dag is voor veel mensen bijna altijd onrustig, zich afvragend of klanten zullen komen opdagen of dat ze de aangeboden service zullen kunnen waarderen. Op dagen als deze kan een demonstratie van steun natuurlijk veel helpen.

Een leuke video die op het Reddit-forum wordt gedeeld, toont een jonge vrouw die een eigen bar heeft geopend en klaar is voor haar eerste werkdag, wanneer ze een verrassing krijgt.

via: Reddit

foto: Reddit

Terwijl de jonge vrouw naar haar café gaat, ontdekt ze dat al haar vrienden voor de winkel in de rij staan ​​om haar te steunen. De video, getiteld "Ze opende een nieuwe activiteit en al haar vrienden kwamen op de eerste dag om haar te verrassen", ontroert veel gebruikers op internet. In de video zien we de vrouw richting het café lopen en tijdens de reis begroeten veel van haar vrienden haar, applaudisseren en motiveren haar. Je ziet twee meisjes springen van de spanning om te zien hoe hun vriendin haar gloednieuwe bedrijf start.

Het meisje kijkt verbaasd naar al die mensen en begint ontroerd te huilen. Het lijkt erop dat haar beste vriendinnen alle andere vrienden en kennissen hebben overtuigd om in de rij te gaan staan ​​om de jonge barvrouw te steunen. Het publiek dat haar toejuicht, betekent veel voor haar, gezien de opwinding van de openingsdag van haar bedrijf. De video trok veel aandacht en tientallen reacties.

foto: Reddit

“Ze moet een geweldig persoon zijn om zoveel vrienden te hebben", merkte een gebruiker op. Anderen schreven ironisch: “Ze huilt omdat ze niet genoeg personeel of voldoende voorraad heeft om dat aantal klanten aan te kunnen", grapte een man. "En toen vroegen ze allemaal om korting", voegde een ander eraan toe.

Een gebruiker stelde een zeer pragmatische vraag: "Het zijn veel vrienden. Hoe onthoud je al hun namen?", Waardoor je misschien moet glimlachen, maar het is gemakkelijk te raden dat ze niet allemaal hechte vrienden zijn. Dit zijn ongetwijfeld kennissen en vrienden van vrienden die ook besloten hebben betrokken te zijn bij het initiatief om het nieuwe bedrijf van de jonge vrouw te verwelkomen.

Een heel mooi en origineel gebaar om deze nieuwe zakenvrouw veel succes te wensen en haar het beste te wensen voor haar toekomst, vind je ook niet?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt