Moeder reist meer dan 1.000 km om aanwezig te zijn bij het passen van de trouwjurk van haar dochter

Janine image
door Janine

31 Oktober 2022

Moeder reist meer dan 1.000 km om aanwezig te zijn bij het passen van de trouwjurk van haar dochter
Advertisement

Bruiloften zijn bijzonder, dat weten we maar al te goed, momenten van het leven waarop we ons immens gelukkig voelen, wat laat zien hoe liefde het sterkste gevoel van allemaal is. Dit is niet alleen tussen partners die ervoor kiezen om voor altijd trouw te zweren, maar ook tussen ouders en kinderen en de beelden van de video waar we het over willen hebben bewijzen het.

De hoofdrolspelers van het verhaal zijn een moeder en een dochter die, ter gelegenheid van de organisatie van de bruiloft van de dochter, een moment beleefden dat het hele web ontroerde.

via devanwilliamson1/Tik Tok

Advertisement
devanwilliamson1/Tik Tok

devanwilliamson1/Tik Tok

In een korte clip die Devan Williamson op haar Tik Tok-profiel plaatste, werd de verrassing die haar moeder Diana haar gaf vereeuwigd. De jonge vrouw was in volle voorbereiding voor het huwelijk en dwaalde door de winkels van Fort Myers, in Florida, op zoek naar de perfecte jurk voor haar speciale dag, toen ze een volkomen onverwacht bezoek kreeg. In de kleedkamer om een ​​jurk aan te trekken en te kijken hoe die paste, liep het meisje met de verkoopster het pashokje uit en stond voor haar moeder.

Een onverwachte aanwezigheid: de vrouw woonde in feite meer dan 1.000 km verderop in een andere staat, maar dit weerhield haar er niet van om voor zo'n belangrijke keuze aan de zijde van haar dochter te staan. Daarom vertrok ze en bereikte haar dochter, zonder iets tegen haar te zeggen.

Advertisement
devanwilliamson1/Tik Tok

devanwilliamson1/Tik Tok

Het lijkt erop dat het een perfect bedachte en geslaagde verrassing was, kijk maar naar de afbeeldingen om de "kinderlijke" manier te horen - zoals een gebruiker het in de opmerkingen definieerde - waarmee het meisje het woord "mamma” uitsprak, om de vreugde te realiseren die vrijkwam in het hart van deze bruid. Haar moeder had immers een klein gebaar gemaakt dat haar dochter diep ontroerde. Wat ook de 10 miljoen gebruikers die de clip bekeken, overkwam.

Velen hebben bekend te hebben gehuild bij deze uiting van liefde en zich verheugd te hebben voor de twee vrouwen. "Wat een speciaal moment voor jou en je moeder" - schrijft een gebruiker; “Wat geweldig, de manier waarop je ‘mamma’ riep" - reageerde een ander, en nog veel meer ontroerde berichten van mensen die smelten tegenover zo'n scène.

devanwilliamson1/Tik Tok

devanwilliamson1/Tik Tok

We zijn er zeker van dat Devan nooit het moment zal vergeten dat ze uit de kleedkamer kwam en haar moeder zag, net zoals de moeder de herinnering aan de ontroerde ogen van haar kleine meisje nooit zal vergeten.

Heb jij ook een bijzondere herinnering die je aan je moeder bindt?

Advertisement