Sportieve moeder krijgt kritiek omdat ze te mannelijk is: "Je bent gespierder dan een man!"

Janine image
door Janine

30 Oktober 2022

Sportieve moeder krijgt kritiek omdat ze te mannelijk is: "Je bent gespierder dan een man!"
Advertisement

Vrouwen die naar de sportschool gaan, hebben meestal allemaal maar één zorg: niet te veel gewichten heffen om niet "te veel spieren te krijgen" en er als een man uit te zien. De waarheid is dat om zulke spieren te krijgen, het niet genoeg is om twee of drie keer per week naar de sportschool te gaan en wat krachttraining te doen. Het vergt toewijding en alleen professionals die weten hoe ze bepaalde trainingen moeten uitoefenen, kunnen bodybuilders worden en deelnemen aan verschillende kampioenschappen en toernooien. Adele MacGillivray, de hoofdpersoon van dit verhaal, is ongetwijfeld een van die vrouwen die precies weet wat ze wil en wat het beste is voor haar lichaam. Jammer dat mensen haar blijven bekritiseren.

via The Sun

Advertisement

Adele is 28 jaar oud en is een jonge moeder die haar pad in de fitnesswereld bijna bij toeval is begonnen. Voor haar was het een echt geluk, want niet alleen vond ze haar grootste passie in de sport, maar ook omdat ze in de fitnessruimte de liefde van haar leven ontmoette. Gaandeweg werd ze verliefd op sporten en ook op Robbie, een personal trainer die ook in haar leven aan haar zijde is gebleven. Tegenwoordig is Adele een echte professional die deelneemt aan grote toernooien, maar ondanks haar perfecte fysieke vorm en gebeeldhouwde spieren, kunnen mensen niet anders dan haar bekritiseren. Natuurlijk is haar lichaam erg gespierd, veel meer dan dat van een sportieve vrouw die in vorm is, maar het is haar persoonlijke keuze. De meeste gebruikers vonden het echter gepast om haar te blijven bekritiseren vanwege haar te mannelijke uiterlijk: "Vind je deze look echt aantrekkelijk?" of zelfs: "Je bent gespierder en forser dan de gemiddelde man."

Advertisement

Het is duidelijk dat niemand graag kritiek krijgt, daarom voelde Adele zich diep getroffen door al die agressieve en negatieve opmerkingen over haar uiterlijk. Op dat moment had ze nog steeds niet het bewustzijn dat ze nu heeft en, bovenal, ze was niet omringd door mensen die van haar hielden en haar steunden voor waar ze in geloofde. Tegenwoordig is ze echter beslist gelukkiger en geniet ze zowel van haar sportcarrière als van haar leven als moeder: die twee dingen zijn in feite niet onverenigbaar en Adele wil dit graag benadrukken. Het is een verademing dat Adele op dit moment rustiger om weet te gaan met de kritiek van degenen die haar niet kennen en haar beoordelen: "Ik maak me geen zorgen meer over wat anderen denken, ik doe het omdat ik deze sport echt geweldig vind".

Aan degenen die haar niet vrouwelijk vinden, antwoordt ze: "Ik ben heel vrouwelijk. Ik hou van mijn wimpers, mijn extensions en mijn kleurtje. Bovenal ben ik een moeder die wil laten zien dat het om een ​​goede ouder te zijn niet nodig is om je passies op te geven”..

Complimenten aan deze vrouw!

Advertisement