Ze geeft 600.000 dollar uit om op haar favoriete personage te lijken: "Ik heb er spijt van en ik wil terug"

Janine

13 November 2022

Ze geeft 600.000 dollar uit om op haar favoriete personage te lijken: "Ik heb er spijt van en ik wil terug"
Advertisement

Met de komst van internet en het “sociale” leven dat steeds meer aanwezig is in ons dagelijks leven, worden we er soms toe gebracht beroemde mensen als model te nemen. Of het nu acteurs, zangers of andere "vips” zijn, iedereen kan fantaseren over hoe het zou zijn om op hem te lijken. Misschien probeer je zijn of haar kleding, kapsel, manier van lopen of omgang na te bootsen, maar helaas gaan sommige mensen zelfs zo ver dat ze fysiek zoals hem of haar willen zijn. We willen niet sporten of een dieet volgen om zo dicht mogelijk bij het ideale personage te komen, maar alleen maar nadenken over het ondergaan van verschillende operaties om een ​​bepaald resultaat te bereiken.

De hoofdpersoon van dit verhaal weet er alles van, een jong model dat meer dan 40 operaties heeft ondergaan om op haar favoriete ster te lijken. Laten we samen haar verhaal ontdekken.

via Green Lemon

Advertisement

Jennifer Pamplona is een succesvolle 29-jarige Braziliaanse zakenvrouw die altijd al een grote passie heeft gehad voor Kim Kardashian, een Amerikaanse actrice en model. De bewondering en het verlangen om te zijn zoals zij waren zo sterk dat ze besloot om in de loop van 12 jaar meer dan 40 operaties te ondergaan om op haar te lijken.

Een lange en vermoeiende reis die ook een enorme verspilling van geld met zich meebracht. In totaal heeft de vrouw maar liefst 600.000 dollar uitgegeven, wat haar blijkbaar niet heeft geholpen om tevreden te zijn.

Als je denkt dat de reden voor de ontevredenheid te wijten is aan het gebrek aan gelijkenis met haar model, heb je het mis. Wat de 29-jarige verdrietig maakte, was het tegenovergestelde, oftewel, wat ze altijd al wilde. "Mensen begonnen me Kardashian te noemen en dat werd steeds vervelender - vertelde Jennifer - ik ben opgeleid en volgde een pad om mezelf als persoon te bevestigen en te denken dat ik alleen herinnerd, herkend en gewaardeerd werd vanwege de gelijkenis met haar, maakt me niet bepaald gelukkig”.

Zo werd haar grootste droom, eenmaal gerealiseerd, haar ergste nachtmerrie en begon ze terug te verlangen naar haar oude lichaam en originele uiterlijk. Daarom wilde ze weer ingrepen ondergaan en moest ze wederom een belangrijk bedrag  uitgeven om op haar schreden terug te keren: 120.000 dollar.

Advertisement

"Het was bijna een noodzaak geworden om ingrepen te doen om mijn uiterlijk te veranderen - zei de jonge vrouw - ik kon niet anders, maar toen besefte ik dat ik mezelf niet meer was, ik deed iets verkeerd en ik besloot te stoppen. Het was niet gemakkelijk, maar ik weet zeker dat ik me beter zal voelen."

Had ze hier niet eerder aan kunnen denken? We kunnen hier geen zeker en definitief antwoord over geven. Helaas voelt men zich soms zo getransporteerd naar iets dat men het koste wat kost wil, zonder te beseffen in een negatieve draaikolk te zijn beland. Gelukkig begreep Jennifer dit en, zij het na een lange tijd, ging ze op zoek om haar ware zelf te vinden.

Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement