Moeder onthult de methode om tijd en geld te besparen: "Ik doe maar 2 keer per jaar de boodschappen" (+VIDEO)

Janine image
door Janine

29 April 2023

Moeder onthult de methode om tijd en geld te besparen: "Ik doe maar 2 keer per jaar de boodschappen" (+VIDEO)
Advertisement

Een gezin stichten is voor twee personen een van de mooiste dingen die er zijn, maar naast het geluk van het bouwen van een nieuwe familie, zijn er veel verantwoordelijkheden. Een van de belangrijkste hiervan is ongetwijfeld om ervoor te zorgen dat er thuis nooit iets ontbreekt en dat iedereen het goed heeft. We weten wat de primaire behoeften zijn en de economische uitgaven om daaraan te voldoen zijn niet bepaald laag.

De moeder waar we je zo over gaan vertellen weet er alles van, want ze heeft gezocht naar de beste manier om geld te kunnen besparen zonder dat haar gezin er onder lijdt. Hoe is ze hierin geslaagd? Laten we er samen achter komen.

via This Mama's House/Youtube

This Mama's House/Youtube

This Mama's House/Youtube

Tabitha Kelley is een moeder van 5 kinderen die beroemd werd op het web dankzij haar YouTube-kanaal This Mama's House, waar ze huiselijke momenten en hacks deelt. Eén van deze tips heeft de aandacht getrokken van veel gebruikers, die zeiden dat ze verbaasd waren over hoe goed ze erin slaagt zich te organiseren volgens een schema dat bijna onmogelijk lijkt.

Moeder Tabitha vertelde dat ze veel wist te besparen door slechts 2 keer per jaar boodschappen te doen, zonder dat het zowel haar als haar man en hun kinderen aan iets ontbreekt. "Boodschappen doen is een hele onderneming als je het voor een gezin van 7 personen moet doen - zei de vrouw in de video - daarom heb ik op alle mogelijke manieren geprobeerd mijn bezoeken aan de supermarkt tot een minimum te beperken. Nu gaan we nog maar twee keer per jaar en we hebben voorraden die minimaal 6 maanden duren".

Daarom koopt deze moeder alles in één keer en bewaart ze voedsel en andere basisbehoeften in een magazijn, dat ze op de afbeeldingen laat zien, en dat vol staat met levensmiddelen en andere dingen, in porties en opgeslagen volgens de behoeften van het gezin.

Advertisement

Je vraagt ​​je misschien af: hoe zit het met verse groenten en fruit? Ook hiervoor heeft Tabitha het antwoord. Ze koopt alles tegelijk en vriest het direct in om te voorkomen dat er iets verloren gaat.

“Alles conserveren kost veel tijd - zei ze - maar ik heb er baat bij als ik een aantal maanden geen boodschappen hoef te doen. Bij de kassa geven we dan ook meer dan 7.500 dollar in één keer uit, maar dat is niet erg, want we besparen hoe dan ook. Ik hou alles bij wat we hebben gekocht en ik plan maaltijden zodat ik nooit zonder zit tot we de volgende voorraad gaan kopen”.

Wat vind je van haar oplossing: zou het volgens jou een goed plan kunnen zijn of is het onmogelijk om maaltijden zoveel maanden van tevoren in huis te halen?

Advertisement