x
"Ik heb mijn schoonmoeder het verkeerde…
Dominee weigert een meisje te dopen omdat de ouders niet getrouwd zijn Winnaar van ongeveer 10 miljoen euro op zoek naar een vrouw:

"Ik heb mijn schoonmoeder het verkeerde adres gegeven om te voorkomen dat ze het verjaardagscadeau naar haar kleindochter zou sturen"

10 November 2022 • Door Janine
32.473
Advertisement

Gezinnen zijn, vooral als ze groot zijn, iets geweldigs en, als je het goed met elkaar kunt vinden, is het samen zijn en gelukkig zijn een van de mooiste dingen die er zijn, jammer dat het niet altijd mogelijk is. Ze zeggen weleens dat familieleden elkaar niet kiezen, daarom is het niet vanzelfsprekend om op elkaar ingespeeld te zijn, wat vaak tot uiting komt in de realiteit.

De hoofdpersoon van dit verhaal weet er iets van: een echtgenoot, een vader en een schoonzoon die met een defensief gebaar naar zijn dochter de woede van zowel zijn schoonmoeder als zijn vrouw wist op te wekken. Laten we samen de redenen ontdekken.

via: Reddit

In een lange post op Reddit vertelde de man over een episode waarin hij samen met zijn wederhelft en diens moeder de hoofdrol speelde. "Ik ben 42 jaar oud en ben 15 jaar getrouwd met mijn vrouw - begon de auteur van de post - We hebben een prachtige dochter van 14 en een zoon van 8. Ik kon nooit zo goed opschieten met mijn schoonmoeder. Ze heeft ideeën waar ik het niet mee eens ben en dat zorgde voor wat spanningen. Toen mijn dochter bijvoorbeeld 12 werd, stuurde mijn schoonmoeder een cadeau voor haar verjaardag - vervolgde hij - het was een boek over een crashdieet waardoor ze in 3 dagen bijna 5 kilo zou afvallen. Een directe en onmiskenbare boodschap".

Dat zette de man natuurlijk aan het denken en het zorgde voor veel problemen voor zijn dochter. Volgens haar vader slaagde het meisje er zelfs niet meer in om rustig te eten en moest er een maand verstrijken voordat ze weer naar de normaliteit terugkeerde. Toen zijn dochter 14 jaar werd, besloot hij iets te doen om te voorkomen dat dit opnieuw zou gebeuren.

"Mijn schoonmoeder schreef me om ons adres te vragen om een ​​cadeau naar haar kleindochter te sturen - vervolgde de man - Aangezien mijn vrouw niet op dit verzoek had gereageerd, wendde ze zich tot mij en maakte ik van de gelegenheid gebruik om haar het verkeerde adres te geven en zo problemen te vermijden. Zonder het te beseffen, heb ik een straat en huisnummer verzonnen, zozeer zelfs dat haar pakket terugkwam, wat zowel haar als mijn vrouw woedend maakte. Het was haar dochter die haar het juiste adres gaf, aangespoord door haar moeder die de "onschuld" van het pakje verzekerde".

Op de dag van aflevering van het pakje was de vader thuis om het aan te nemen en dus te controleren. Eenmaal geopend, zag hij dat er een jurk voor de 14-jarige in zat die twee maten kleiner was dan haar maat. Een duidelijk teken van aanmoediging van de grootmoeder aan haar kleindochter om haar te laten afvallen.

Dit maakte hem natuurlijk woedend en hij besloot de kwestie met zijn vrouw te bespreken die, het bewijs ontkennend, verklaarde dat er niets mis was met het cadeau van haar moeder en ze werd nog veel bozer op hem. Wat te doen in zulke gevallen? De man vroeg het web om advies en gebruikers waren het volledig met hem eens.

Advertisement

"Ik denk dat je vrouw de eerste was die dergelijke acties moest ondergaan - schrijft een gebruiker - en daarom kan ze de fout niet inzien". "Als ik wist hoe ik je een prijs moest geven, zou ik dat doen” - schrijft een ander, en nogmaals - "Je verdient een applaus voor hoe je je dochter hebt verdedigd, ook al zijn sommige mensen het daar niet mee eens".

Wat vind jij? Zou jij hetzelfde hebben gedaan of denk je dat hij, voordat hij de jurk weggooide zoals hij heeft gedaan, zich met zijn vrouw had moeten confronteren?

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt