Baby gevonden op straat met brief: haar ouders waren te arm om voor haar te zorgen

Janine

14 November 2022

Baby gevonden op straat met brief: haar ouders waren te arm om voor haar te zorgen
Advertisement

Sommige mensen maken in hun bestaan ​​zeer gecompliceerde momenten door en deze worden nog meer geaccentueerd als er ook kinderen bij betrokken zijn. Als een stel of alleenstaande in feite geconfronteerd wordt met moeilijke en onzekere tijden, wordt het nog schrijnender als er een kleintje is en men beseft dat het niet mogelijk is hem te geven wat hij nodig heeft.

Juist om deze reden zijn er mensen die met tegenzin besluiten om zich van hun kind te scheiden en het af te staan ​​voor adoptie, in de hoop dat het een beter en vrediger leven kan leiden. Misschien dachten de ouders van de kleine Teshawn dat ook, toen ze besloten haar te laten gaan op zoek naar een betere toekomst. We vertellen je hoe het ging.

via New York Post

Advertisement

Piqsels - Not the actual photo

Het gebeurde allemaal in de nacht van 31 december, een heel speciale datum waarop de meeste mensen bezig zijn de komst van het nieuwe jaar te vieren. Maar een gezin stond op het punt een van de ergste momenten van hun leven te beleven. Spijtig genoeg, omdat de ouders van de kleine Teshawn hadden besloten dat ze hun dochtertje niet zouden kunnen opvoeden en haar op straat achterlieten.

Als zoiets gebeurt, is de eerste impuls om met de vinger te wijzen en degene die het gebaar heeft gemaakt te beoordelen, maar we moeten ook bedenken dat achter zo'n keuze noodzakelijkerwijs een groot ongemak zit. En zo was het ook voor hen.

Gelukkig werd de kleine gevonden door een vrouw, Roxy Lane, die het bundeltje opmerkte en naderbij kwam om haar te redden. Het kleine meisje, gewikkeld in een deken, was alleen vergezeld van een brief waarin haar droevige en korte verhaal werd uitgelegd.

Pexels - Not the actual photo

"Help me alsjeblieft - zo staat in het briefje, alsof het kleine meisje zelf aan het woord is - Mijn ouders en mijn grootouders hebben geen geld of eten en ze weten niet hoe ze me moeten opvoeden. Mijn naam is Teshawn en ze bidden voor degene die me vindt en besluit voor me te zorgen. Ik ben 12 weken te vroeg geboren - zo gaat het bericht verder - Mijn moeder is erg bedroefd door wat ze heeft gedaan". Woorden waaruit niet alleen de roep om hulp duidelijk is, maar ook alle bitterheid en pijn voor de gemaakte keuze.

De vrouw die haar meenam besloot meteen het filmpje van de vondst op internet te delen, om zo het verhaal bij zoveel mogelijk mensen bekend te maken. "Het is duidelijk dat degene die het deed, de meest gecompliceerde periode van haar bestaan ​​doormaakte en dit kleine meisje aan de kant van de weg achterliet - schreef Roxy - Laten we echter niet vergeten dat er altijd een betere keuze te maken is voor het leven van een baby, zoals dat van zich wenden tot toegewijde verenigingen".

Een bemoedigende boodschap om, ondanks de moeilijkheden, te vragen kinderen niet op straat achter te laten, maar aan de aandachtige zorg van degenen die gekwalificeerd zijn om voor hen te zorgen. Laten we hopen dat de kleine Teshawn net zo gelukkig kan leven als haar ouders hadden gehoopt.

Advertisement