Winnaar van ongeveer 10 miljoen euro op zoek naar een vrouw: "Ik zou graag iemand willen hebben om mijn fortuin mee te delen"

Janine

10 November 2022

Winnaar van ongeveer 10 miljoen euro op zoek naar een vrouw: "Ik zou graag iemand willen hebben om mijn fortuin mee te delen"
Advertisement

Laten we eerlijk zijn: wie heeft niet minstens één keer in zijn leven gehoopt een grote som geld te kunnen winnen waarmee je je leven kunt verbeteren en aan kleine en grote verlangens kunt voldoen? Misschien iedereen, of bijna, maar daar slaag je niet zo snel in. Jet moet het blijven proberen in de loterij en het geluk aan je zijde hebben. Zonder dit is het in feite bijna onmogelijk om te slagen en loop je het risico eindeloos een onmogelijke droom na te jagen.

Geluk en vasthoudendheid zijn precies de twee kenmerken die in het voordeel van de hoofdpersoon van dit verhaal hebben gespeeld. We vertellen je wat meer over hem.

via The Sun

Advertisement

🇹🇷

Pubblicato da Kürsat Yildirim su Sabato 29 ottobre 2022

Kursat Yildirim is 41 jaar oud, hij is een groot liefhebber van gokken, lange tijd probeerde hij zijn geluk te beproeven en uiteindelijk slaagde hij erin zijn droom te realiseren. Dankzij een van zijn laatste pogingen won de man een enorm geldbedrag: zo'n 10 miljoen euro. Een duizelingwekkend bedrag die hem de gelukkigste persoon ter wereld maakte en waarvan hij het genoegen had om deze gedeeltelijk met zijn familie te delen.

Toen hij het nieuws hoorde, besloot Kursat ontslag te nemen bij de staalfabriek in Dortmund, in Duitsland, waar hij al een tijd werkte. Dat niet alleen, door de wervelwind van vreugde, kocht hij meteen twee luxe auto's en het horloge dat hij altijd al had gewild. Ondanks alles bekende de man echter in een interview dat hij, om helemaal gelukkig te zijn, nog iets mist, misschien wel het belangrijkste.

Advertisement

Hij was lange tijd vrijgezel en vroeg degenen die hem interviewden uitdrukkelijk om zijn status bekend te maken: "Zeg alsjeblieft dat ik geen relatie heb - verklaarde hij - het kan me niet schelen of ze blond of brunette is, wat me echt interesseert is dat ze van me houdt en een leven met me wil opbouwen. Ik zou graag een eigen gezin willen, ik heb de juiste persoon nog niet ontmoet - vervolgde hij - ik weet dat velen vanaf nu in mij geïnteresseerd zullen zijn om het geld, maar dat is veilig opgeborgen en ik weet ze op afstand te houden, ik zou dus graag een oprechte vrouw willen die ik kan vertrouwen".

Terwijl hij wacht tot dit allemaal werkelijkheid wordt, zit de 41-jarige niet stil en heeft hij al nagedacht over hoe hij een deel van zijn geld kan investeren: "Met een bedrag als dit kun je veel mensen blij maken - merkte hij op - ik heb mijn familie iets gegeven en ik wil meer doen. Ik kom uit de arbeidersklasse en zal dat nooit vergeten, hoewel velen denken dat ik arrogant ben geworden. Ik wil gewoon goed doen, misschien naar Afrika gaan, iets goeds opbouwen en kinderen helpen”.

Een bedoeling waarvan we hopen dat hij die kan realiseren, omdat we er zeker van zijn dat hij vroeg of laat de persoon zal ontmoeten die voor hem bestemd is, die zal weten hoe hij hem gelukkig kan maken en hoe hij hem kan "helpen" om het gewonnen geld uit te geven. Veel geluk!

Advertisement